Gazetesi Haberleri

Gazetesi Haberleri

Başkan Dağ, Gündem Gazetesinin 7. Yılını Kutluyorum 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi 6. Yıldan bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum dedi.

BBP İl Başkanı Karaman’dan Oda Başkanı Zeytinoğlu’na Büyük Tepki

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Nokta gazetesi ve televizyonu tarafından yapılan son derece üzücü bir haberi öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızı derinde üzmüştür.

Başkan Dağ’dan habermalatya44.com’a Hayırlı Olsun Ziyareti

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi- malatyabirlikgazetesi.com Köşe yazarı Ali Fırat’la birlikte habermalatya44.com İmtiyaz sahibi Dilek Kiras ve Yazı işleri müdürü Hatice Serap Karlıdağ’ı ziyaret ettiler.

Gazetecilerden Yeni İlçe Emniyet Müdürüne "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve Her Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Zafer ile TİNGADER Şube Başkan yardımcıları . Ali Albay, İbrahim Altındağ, Mitat Hoşhan,Gazeteci Enes Erayabakan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Ümit Fatih Kaygısız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

TİNGADER Malatya İl Başkanlığına Erayabakan Atandı

Uzun yıllardır basın sektöründe faaliyet gösteren ve Malatya Gündem Özel gazetesinin de imtiyaz sahibi olan Kazım Erayabakan, kısa adı TİNGADER olan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin Malatya şube başkanlığına atandı.

Ağbaba, Duran Ekonomi Esnafı Vurdu

Artan döviz kurları ve yüksek enflasyon, esnafların kepenk kapatmasına neden oluyor. Kasım ayında esnaf sicil gazetesi verilerine göre meslekten ve sicilden terkinini yaparak iflas eden esnaf sayısı Kasım ayı ile birlikte en az 88 bin 734 oldu.

Fırat Ailesinin Acı Günü

Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Ali Fırat'ın Yeğeni Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti...

Güç Birliği Partisinden  Malatya Gündem Gazetesine Ziyaret

Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Safiye Alkan Kıstırak...

Başkan Dağ’dan Malatya Gündem Özel Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi ve...

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Araştırmacı ve Gazeteci Yazar, Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com haber sitesinin köşe yazarı, Anadolu Basın Birliği Derneğin üyesi olan Gül Yağmur’un Annesi merhum Zeynep Canpolat 85 yaşında vefat etmiştir.

Başkan Dağ Kanal Siyaset Programına Konuk Oldu

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı, Malatya Birlik Gazetesi ve Malatya Birlik Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dağ, Kanal Siyaset’in Gündem Özel Program Moderatörü Barbaros Durgu’nun programın konuğu oldu.

Başkan Dağ'dan Görüş Gazetesinin 47. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya’mızın Eski Gazetelerinden görüş gazetesi 47. yılına girmiştir.

Gazeteci Kısacık, Muhabirlik Günlerini Unutmadı

Malatya’mızın önemli değerlerinden ve yine yıllardır doğuda Anadolu Ajansıda görev yapan üstat Gazeteci Raşit Kışlacık, Görüş Gazetesinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Abdülkadir Selvi, Özal’ın Ölümü İle İlgili Detayı Paylaştı

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Ülkenin cumhurbaşkanı bu aracın içinde can vermişti.

Gürkan'a Akçadağ'da Sevgi Seli

Gürkan: "Adil ve adaletli oldum, devletin ve milletin kör kuruşunu sorarım"

Milletvekili Fendoğlu, Şire Pazarı Yetersiz

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ziyaret kapsamında Net Haber Gazetesini ziyaret eden Fendoğlu gündemi değerlendirdi.

Bakan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Parti Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Bakan ziyaretlerine devam ediyor. Malatya Sonsöz Gazetesi, Bu Sabah Gazetesi’ni ziyaret ederek gündemi değerlendirdi.

Star Gazetesi Yazarları Malatya'yı Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak ‘Star Şehir Buluşmaları’ kapsamında kente gelen Star Gazetesi yazarları Malatya’yı gezdiler.

Gümüş, “Battalgazi’de, Vizyon Sahibi Yöneticilerin Yapabileceği İşleri Gördük”

Star Gazetesi Yazarı Kemal Gümüş, Akşam Gazetesi Yazarı Murat Çetin ve Yeni Şafak Gazetesi Muhabiri Çağlar Çağatay, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi.

Prof.Dr. İlhan İçen,  Kurulması Düşünülen Merkezler

Malatya’da yeni kurulacak Üniversite ile ilgili Malatya Birlik Gazetesi’ne konuşan Prof. Dr. İlhan İçen,  Şu açıklamalarda bulundu.

Sabah Gazetesi Yazarı Donat, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi.

Başkan Mehmet Polat'a Onur Ödülü

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'a Altın Haber Gazetesi tarafından birincisi düzenlenen 'Altın Ödüller' kapsamında En Başarılı Belediye Başkanı' ödülü verildi.

Altın Ödüller Sahiplerini Buldu

Altın Haber Gazetesi Tarafından Birincisi Düzenlenen 'Altın Ödüller' Ödül Töreninde Malatya'da Yılın En İyileri Ödüllendirildi.

Kuzey Kore: Savaş İlanı Sayarız

Rodong Sinmun gazetesi, Kuzey Kore'nin ABD tarafından uygulanabilecek olası bir deniz ablukasını savaş ilanı olarak değerlendireceğini belirtti.

CHP'li Belediyeden Zaman Gazetesine 1 Milyon TL Kaynak

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'nın FETÖ'nün yayın organlarından Zaman gazetesine belediye bütçesinden 1 milyon TL kaynak aktardığı ortaya çıktı.

Gazeteci Yazar Donat, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

alatya’ya gelen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Hatice Karahan Cumhurbaşkanı'nın Ekonomi Başdanışmanı Oldu

Yiğit Bulut ve Cemil Ertem'den sonra Yenişafak Gazetesi yazarı Doç. Dr. Hatice Karahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi başdanışmanı oldu.