Esnaf Haberleri

Esnaf Haberleri

Keskin’den Özal ve Hamido Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı vefatının 31. Yıldönümünde, Eski Malatya Belediye Başkanı Hamid Fendoğlu'nu bombalı suikast sonucu katledilişinin 46. Yıldönümünde rahmet ve minnetle andıklarını bildirdi.

Keskin, Gidecek Başka Bir Yerimiz Yoktur, Malatya’yı Ayağa Kaldıracağız

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Malatya bizim, gidecek başka bir yerimiz yoktur. Ticareti ayağa kaldırırsak, Malatya’yı da ayağa kaldırırız. Bu hepimizin boynunun borcu. Bunu el birliği ile yapacağız.” dedi.

Gürkan’dan MESOB Başkanı Keskin’e Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.

Depremde Malatyalıların Yanında Olanları Esnaf Unutmadı

Şubat depremlerinin ardından Malatya'da yaraların sarılması adına 152 adet işyerinden oluşan Ankara Esnaf Çarşısı'nın yapımı ile birlikte Malatya Şoförler Odası ile Minibüsçüler Odası

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, Ana Muhalefetiyle Küme Düşürülmüş Bir Malatya Var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Başkan Adayı Gürsoy, Vatandaşlarımızın Sesine Kulak Vereceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere sayılı günler kala CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşiltepe halk pazarında ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında Dilek Mahallesi, (MAŞTİ) Otogar Esnaflarını Ziyaret Ederek Özal Köyünde Mahalle Toplantısına Katıldı.

Alper Gürsoy, Yeşilyurt Esnafının Sesine Kulak Veriyor ve Çözüm Sunuyor

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Seçim çalışmaları kapsamında Tecde mahallesi esnafını ziyaret ederek, Esnafın Sorunlarını dinleyip ve Çözüm Projelerini esnafla paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Adayı Alataş, Esnaf ve STK’ları Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan Mobilyacıları Demirciler ve Ağaç işleri konteynerinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.