Enver Kiraz Haberleri

Enver Kiraz Haberleri

Kiraz, Malatya’nın Sorunlarını Çözecek Bilgi Birikimi Ve Tecrübeye Sahibim

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz, Malatya’nın sorunlarını iyi bildiklerini ve bu sorunları çözüme kavuşturacak bilgi birikimi ve deneyime sahip olduklarını ifade ederek, “Malatya’nın bütün sorunlarını biliyoruz ve bunları mecliste çözmeye talibim” dedi.

Kiraz, Her Zaman En Büyük Desteği Bize Verdiniz

CHP Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi İl Başkanlığımız Döneminde Her Zaman Bizlerin Yanında Oldu, Desteklerini Her Zaman Bizden Esirgemediler.

Başkan  Kiraz'a Yoğun Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Milletvekilliği A. Adaylığı açıklamasını Parti İl Binasında yoğun izdiham arasında açıkladı.

Başkan Kiraz, AK Parti'nin Ekonomi Politikalarını Eleştirdi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AKP’nin ekonomi politikalarını eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonunun aslında Sefalet Yüzyılı olduğunu belirtti.

Kiraz, Milyonlarca Kişi E-Hacizle Rehin Alındı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz borcundan ötürü banka hesaplarına bloke konulan milyonlarca kişinin, e-hacizle rehin alındığını belirtti.

Başkan Kiraz,  İktidarın Politikaları Çiftçiyi Ve Besiciyi Üretimden Uzaklaştırıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı...

Başkan Kiraz'dan Yeni Ekonomi Modeline Sert Eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz'dan iktidarın yeni ekonomi modeline eleştiri.

Başkan Kiraz'dan Zam Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz yapılan zamlara basın açıklamasıyla tepki gösterdi.  Başkan Enver Kiraz açıklamasında" Nisan ayının ilk gününden itibaren peş peşe elektrik, doğalgaz, et, şeker, un zamları ‘müjde’ gibi yürürlüğe konuldu.

Ağbaba; Binlerce İşçimizin Hakkını Almasından Mutluluk Duyuyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,beraberinde Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve parti yöneticileriyle birlikte geçtiğimiz günlerde İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile kamu çerçeve ek protokolünü imzalayan Sağlık İş Sendikası Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, şube başkanı Kenan Karateke ve yöneticilerini tebrik edip, başarılar diledi.

Başkan Kiraz, İktidar İnsanların Yoksulluğuyla Alay Etmektedir

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Zamlarla ilgili yaptığı değerlendirmede, iktidar insanların yoksulluğuyla alay etmektedir.” Dedi.

Kiraz Kalp Hastasına 15 Gün Sonrasına Randevu Verilir mi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, günümüzde hastaneden randevu alabilmenin çok zor olduğunu belirterek; “Pandemide maske dağıtamayanlar, bugün hastalara randevu veremiyorlar. Sağlıkta dönüşüm dedikleri hastaları eve hapsetmek olsa gerek” dedi.

CHP Heyetinden MASKİ’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gülnur Tabel, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve beraberlerindeki heyet, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Kiraz, Seçim Yarın Yapılacak Gibi Seçime Hazırız

Ülke ekonomisinin iyi yönetilemediği iddialarında bulunan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Biz bir an önce sandığın gelmesini ve erken seçimin yapılmasını istiyoruz.

Enver Kiraz, Yeni Köy Garajından Kimse Memnun Değil

(CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Eski köy garajının yerinde bir tane dürümcü faaliyet gösteriyor. Sadece bir tane dürümcü için mi köy garajını oradan kaldırdılar merak ediyoruz.

"Bu Kente Nefes Aldıracağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Soner Gökçe ve Parti İl Başkanı Enver Kiraz düzenledikleri basın toplantısı ile 31 Mart Yerel seçimlerine doğru gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

CHP Milletvekili Adaylarından Battalgazi Muhtarlar Derneğine Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz ile CHP Milletvekili adayları Hulisi Porgalı ile Soner Gökçe, Battalgazi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Kiraz’dan Emniyete Müdürü Urhal’a Ziyaret

Malatya CHP İl Başkanı Enver Kiraz, ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL 'ı Makamında ziyaret ederek .

Hekimhan Muhtarlar Derneğinden CHP’ye Ziyaret

Hekimhan Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Şatır ile 20 mahalle muhtarı CHP Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İl Başkanı Enver Kiraz ve parti yöneticileri ile görüştüler.

Kiraz,  İmar Komisyonlara CHP’li Üyeleri Almıyorlar

Kiraz; “Malatya’ya ihanet edildi. Koskoca Beydağı TOKİ Konutlarından kayboldu” CHP İl Başkanı Enver Kiraz, ”Koskoca Beydağı TOKİ Konutlarından görünmez oldu.

Malatyalılar 30 Yıl Temel Atılmasını Bekledi, 30 Yıl Da Bitmesini Bekler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz, ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile birlikte Malatya’da basın toplantısı gerçekleştirdi.

CHP İl Başkanı Kiraz, CHP Kurultayını Değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi 36’ncı kurultayını değerlendiren CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Kemal Kılıçdaroğlu yeniden Genel Başkan olarak seçildi ve bu da 2019'a giderken emin adımlarla yol aldığımızın, 2019’ı kucaklayacağımızın göstergesi olmuştur.

Kiraz, MASTÖB Malatya’ya İçin Çok Önemli

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eğitim-Sen’den CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim-Sen Malatya Şubesi yönetimi, Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’a hayırlı osun ziyareti gerçekleştirdi.

CHP, Çalışan Gazetecileri Unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, gazetecilerle bir araya geldi.