Dünya Haberleri

Dünya Haberleri

Gürkan, Dünyanın Hiçbir Yerinde Böyle Bir Bilanço Açıklaması Görülmemiş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kendi dönemindeki belediye ve şirketlerin borcunu açıkladı.

Turizm Haftası Nedeniyle Bazı Etkinlikler Yapılıyor

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ile Arslantepe Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencileri arasında Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Öğrencilere Gösteri Düzenlendi 

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle ilkokul öğrencilerine yönelik tiyatro gösterisi düzenledi.

Büyük Türk Dünyası Federasyonundan Genç Partiye Ziyaret

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel BaşkanI, Rıza Koçak Ve Yurtdışı Genel Başkanı, Malatya İl Başkanı Veysel Karademir ve yönetimi ile Genç Parti Malatya il başkanı Ahmet Turan Yalçını ziyaret ettiler.

Vali Yazıcı, Dünya Ormancılık Günü Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” Kapsamında Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Başkan Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

Arguvan’ın Gurur Duyduğu Evladı, Dünya Ölçeğindeki Bilim İnsanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti; Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

Sezai hocadan memleketi Arguvan’da CHP’ye destek 

Dünyaca ünlü cerrah Prof.Dr. Sezai Yılmaz CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in seçim ofisini ziyaret ederek,Arguvanlılara “CHP’ye ve Veli Ağbaba’ya destek olun” çağrısı yaptı. 

Battalgazi Belediyesi'nden Engelliler Gününe Özel Tiyatro Oyunu

Battalgazi Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Gününe özel tiyatro oyunu sergilenecek.