Çalışmalar Haberleri

Çalışmalar Haberleri

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, Ana Muhalefetiyle Küme Düşürülmüş Bir Malatya Var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Alataş: Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Gürsoy, Bunlar Tükenmişlik Sendromu Yaşıyor

CHP'nin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek mahalli seçimlere yönelik yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Genç Partisinden Veli Ağbaba’ya Tam Destek

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Ekibiyle Birlikte Seçim Çalışmaları Kapsamında Malatya Genç Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor.

Başkan Adayı Gürsoy, Vatandaşlarımızın Sesine Kulak Vereceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere sayılı günler kala CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşiltepe halk pazarında ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy Bisikletle Belediyeye Gidip Gelecem

Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Aday Helvacı’ya Şahnahan’da Türkülü Karşılama

2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı Şahnahan Mahallesinde yoğun ilgi ile karşılandı.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında Dilek Mahallesi, (MAŞTİ) Otogar Esnaflarını Ziyaret Ederek Özal Köyünde Mahalle Toplantısına Katıldı.

Karakuş’tan Yoğun Tempo

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Alper Gürsoy, Yeşilyurt Esnafının Sesine Kulak Veriyor ve Çözüm Sunuyor

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, Seçim çalışmaları kapsamında Tecde mahallesi esnafını ziyaret ederek, Esnafın Sorunlarını dinleyip ve Çözüm Projelerini esnafla paylaşmaya devam ediyor.

Karakuş, Malatya’da Siyasi Ahlak Çöktü

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarını Eski Malatya Alaca kapı meydanında devam etti. 

AK Partili Taşkın, Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.  Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Gezer, Büyükşehir Belediyesi’ni Kayısı Çalışmalarının Merkezi Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, sorumluluk aldıklarında Malatya’nın en önemli gelir kaynağı olan kayısının marka gücüyle Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal gücünü birleştireceklerini belirterek “Büyük buluşma adını verdiğimiz bir projemiz var. Büyükşehri kayısı konusundaki çalışmaların merkezi haline getireceğiz” dedi.