Belediyecilik Haberleri

Belediyecilik Haberleri

Battalgazi İçin 52 Projemiz Hazır

Selahattin Gürkan Belediyecilik Konusunda Takdir Edilmelidir

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Karakuş: Makama Mevkiye Değer Vermedik, Sermayemiz İnsanlığımız

İnsanlara Tepeden Bakan Belediyecilik Başarılı Olamaz. Oy Potansiyeli Yükselmiş Hizmet Düşmüş, Göreve Geldiğimizde Belediyenin Kapılarını Sökecem..

Battalgazi Belediyesi 3 Bin 125 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini etkin bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ilçedeki kırsal mahallelerde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere bot, mont ve kırtasiye yardımı devam ediyor.

Başkan Güder, Göztepe Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Göreve geldiği ilk günden itibaren insan odaklı sosyal belediyecilik çalışmalarına öncelik tanıyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Battalgazi’de Çarşıbaşı Rekreasyon Projesinin Startı Verildi

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de dev bir proje daha hayata geçiriliyor. Çevre dostu belediyecilik anlayışını her daim kendine ilke edinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 160 bin metrekare alanı kapsayan “Çarşıbaşı Rekreasyon Alanı” projesinin startını verdi.

Başkan Güder, Çocukların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Battalgazi’de belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışıyla da büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden Son Bir Yılda12 Milyon Sosyal Yardım

Malatya Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak sosyal yardımlarda öncü olmaya devam ediyor. Son yıllarda sosyal belediyecilik adına yaptığı yatırım, hizmet ve uygulamaları her geçen yıl artıran Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında toplamda 12 milyon 171 bin lira değerinde sosyal yardım yaptı.

Semt Konakları Ev Hanımlarına Ek Gelir Sağlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı içerisinde semt konaklarında eğitim ve atölye çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Gürkan’dan Yeşilyurt Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Gürkan, Katılımcı Belediyecilik İlkesi Doğrultusunda Güzel Bir İstişare Toplantısı Yaptık.

Milletvekili Çalık, Belediyecilik AK Parti’nin İşidir

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan’ın 2024 seçimlerinde AK belediyecilik ile tanışması temennisinde bulunarak, “Kim ne derse desin, belediyecilik AK Parti’nin işidir. Hekimhan’ımıza eser, hizmet, gönül belediyeciliği yakışır” dedi.

Başkan Güder’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili olarak yayımladığı mesajda, “Battalgazi’de tüm belediyecilik hizmetlerimizi özel gereksinimli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde planlayıp, uyguluyoruz” dedi.

Battalgazi Belediyesi’nden Çöşnük’e Konforlu Yol Hizmeti

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ parolası ve ‘eşit hizmet’ anlayışıyla çalışmalarını devam ettiren Battalgazi Belediyesi, Çöşnük mahallesinde 5 sokağı daha sıcak asfalt ile buluşturarak, toplam 1.5 kilometrelik sıcak asfalt serimi ve 5 bin metrekarelik kaldırım yapımı gerçekleştirdi.

Battalgazili Kadınlar Malatya Motifli Halılar Dokuyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında açılan Halı Dokuma kursu ile kadınlar hem meslek öğreniyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar.

Gürkan, Çağdaş Ve Modern Belediyecilikle Tanıştırmak İçin Çalışıyoruz

Konaktepe Mahallesindeki Çalışmaları İnceleyen Başkan Gürkan, “Hemşerilerimizi Çağdaş Ve Modern Belediyecilikle Tanıştırmak İçin Çalışıyoruz” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesi Konaktepe Mahallesinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını inceleyerek Konaktepe mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Yeşilçam Sosyal Tesislerinde Son Rötuşlar Yapılıyor

Sosyal Belediyecilik anlayışını Battalgazi’de etkin olarak uygulayan Battalgazi Belediyesi, 2020 yılının Haziran ayında Tandoğan Mahallesinde temelini attığı Yeşilçam Sosyal Tesisleri’nde, son rötuşlar gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesinden Kimsesiz ve Yaşlılara Temizlik Hizmeti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan ‘Evde Temizlik Hizmeti’ kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriliyor.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan Belediyecilik Vurgusu

“Bay Kemal Malatya’ya Baksın”...

Yeşilder’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Gürkan: “Şehrimizi Katılımcı Belediyecilik İlkesiyle Yönetiyoruz”...

İhtiyaç Sahibi Çocukların Yüzünü Başkan Güder Güldürdü

Sosyal belediyecilik anlayışını Battalgazi’de etkin bir şekilde yerine getiren...

Belediyecilik ve Vatandaş Memnuniyetini Üst Seviyede Tutuluyor

​​​​​​​Yeşilyurt Belediyesi, TSE Genel Merkezi Tarafından Gerçekleştirilen Denetim Süreçlerini Başarıyla Tamamladı...

Başkan Güder, İhtiyaç Sahibi Çocukların Yüzünü Güldürdü

Sosyal belediyeciliğin gereklerini eksiksiz yerine getiren Battalgazi Belediyesi...

Gürkan, Vahap Küçük’ İsmi Hayır Çarşısı’nda Yaşatılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Belediyecilik alanında da yapmış olduğu çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi İyi Günde Kötü Günde Vatandaşın Yanında

Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanıyor.

Çalık, Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Hizmetlerde Göz Dolduruyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarının sosyal belediyecilik hizmetlerine en güzel örnek olduğunu söyledi.

 Gönül Belediyeciliği Hizmetleriniz Takdire Şayan

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında misafir ettiği AK Parti Milletvekili Hakan Kahtâlı ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Üyelerine, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları hizmetler ile yeni dönem yatırımları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yeşilyurt Belediyesi'nden İhaleler Canlı Olarak Yayınlanıyor

Şeffaf belediyecilik anlayışını güçlendirecek hizmetlerine devam eden Yeşilyurt Belediyesi, yaptığı tüm ihaleleri, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlamaya başladı.

Yazıhan, 31 Mart'ta Tercihini Ak Belediyecilikten Yana Kullanacak

AK Parti heyeti, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Yazıhan'a çıkarma yaptı.