Başarılı Haberleri

Başarılı Haberleri

Karakuş: Makama Mevkiye Değer Vermedik, Sermayemiz İnsanlığımız

İnsanlara Tepeden Bakan Belediyecilik Başarılı Olamaz. Oy Potansiyeli Yükselmiş Hizmet Düşmüş, Göreve Geldiğimizde Belediyenin Kapılarını Sökecem..

Malatya'nın Başarılı Müdürü Galip Sökmen, Antalya'ya Atandı

       Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Malatya İl Müdürlüğüne atanan ve Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Başkan Dağ, Gündem Gazetesinin 7. Yılını Kutluyorum 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi 6. Yıldan bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum dedi.

TİNGADER Başarılı Gazetecileri Ödüllendirdi

Malatya TİNGADER Şübe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen 2022 Yılının Başarılı Gazetecilerine Ödülleri Verildi.

Operasyondan Dönen Özel Harekât Polisleri İçin Kurban Kesildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Van ve Suriye’deki terörle mücadele operasyonlarına katılmak üzere görevlendirilen ve görevlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak İlimize dönen Özel Harekât Polisleri için kurban kesim töreni düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Akademik Ödül Töreni Gerçekleştirildi

İnönü Üniversitesi bünyesinde görev yapan başarılı akademik personele ödülleri Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törenle verildi.

Başkan Akın, Hep Birlikte Üretene Sahip Çıkmamalıyız

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından yetiştiricilere yönelik hayvancılık projeleri desteklemeleri ve TARSİM sigortaları ile ilgili sunum bilgilendirme toplantısı yapıldı. Program da çobanlık kursunu başarılı bitiren çobanlara sertifika ve plaket verildi.

Başkan Samanlı'ya 'En Başarılı İl Başkanı' Ödülü Verildi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı By Protokol Dergisi tarafından 5 Kasım’da düzenlenen Silver Careers Awards (Gümüş Kariyer Ödülleri) programında ‘En Başarılı İl Başkanı’ ödülünü aldı.

Malatya Komun Başarılı Çalışmaları

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Milli Çalıştırıcı Özçınar, Başarılı Sporcuları Yetiştirmeye Devam Edeceğiz

Başakşehir gençlik Spor ilçe müdürlüğü budokaido sporcuları İstanbul, Türkiye Balkan, uluslararası, Avrupa ve dünya şampiyonasına katılmak için elit sporcu çalışmasına hız kesmeden devam ediyor milli çalıştırıcı Seydi battal gazi Özçınar gençlik Spor ilçe müdürlüğü olarak antrenmanlarımıza haftanın 5 günü aralıksız devam etmekteyiz.

Malatya Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlı

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında narkotik ekiplerince her geçen gün artarak devam eden başarılı sokak çalışmalarında son olarak 10 şahıs gözaltına alındı.

Malatya KOM’un Başarılı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan KOM Şube Müdürlüğüne Bağlı Olan Ekiplerin Başarılı Çalışmaları Devam Ediyor.

Başkan Güder, Yks’de Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Her daim öğrencilerin yanında olan öğrenci dostu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda yüksek puanlar alarak ilk on bine giren başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Başkan Samanlı Türkiye’nin En Başarılı İl Başkanı Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Türkiye’nin En Başarılı İl Başkanı Seçildi.

Mabem’den LGS Yerleştirmelerinde Büyük Başarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (MABEM), Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için yürüttüğü eğitimlerle ekonomik olarak dezavantajlı birçok öğrencinin başarılı sonuçlar elde etmesini sağladı.

Başarılı Öğrencilerden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alan Barkın Arda Hazar ve Semih Ağdemir’i kabul ederek bir süre görüştü.

Başarılı Sporculardan Vali Şahin’e Ziyaret

Anadolu Ateşi Spor Kulübü antrenörü Savaş Yılmaz ve Hokey Takımı sporcuları Vali Şahin’i ziyaret ederek elde ettikleri başarıları paylaştılar.

İş İnsanı Seyit Doğan Yeni Malatyaspor'a Talip Oldu

Başarılı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Yöneticisi Seyit Doğan, Yeni Malatyaspor Doğru ve Kurumsal bir yapılanmayla tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu takımı düştüğü gibi bir sezon sonra tekrar süper lige hak ettiği yere Allah'ın izni ile çıkartırız dedi.

11 Teknik Destek Projesi Başarılı Bulundu

Fırat Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı (Mart-Nisan Dönemi) değerlendirme sonuçları açıklandı.

15. Gap Oscarı Ödül Töreni Malatya’da Yoğun Katılımlı Törenle Yapıldı

Başkan Gürkan, ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ Ödülüne Layık Görüldü...

Bayan Futbolculardan Başkan Güder’e 2.Lig Sözü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3.Lig’inde Play-Off oynama hakkı elde eden Malatya Bayanlar Spor Futbol Kulübü’nün başarılı sporcuları ve Kulüp Başkanı Doğan Çelebi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.