Avm Haberleri

Avm Haberleri

Başkan Gürkan, Esenlik Malatya'nın Markasıdır 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti. 

Malatya “Altın Eller Geleneksel El Sanatları” Festivalinin Açılışı Yapıldı

İlimizi ulusal boyutta etkin bir şekilde kültürel ve sanatsal yönden tanıtmak, geleneksel el sanatlarının değerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile 23-24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Park AVM’de düzenlenecek olan “Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivalinin” açılışı yapıldı.

Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali Açışı Gerçekleştirildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Park AVM’de düzenlenen ‘Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’ açılışı gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan ve Vali Şahin İncelemede Bulundular

Malatya City Avm Bulunduğu Lokasyon İle Bölgede Önemli Bir İhtiyacı Gidermiş Olacaktır.

Çocuk Kitapları Festivali Düzenlendi

Yeşilyurt Belediye Başkanlığınca, Yeşilyurt Kaymakamlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Malatya Park AVM otopark alanında Çocuk Kitapları Festivali düzenlendi.

Esnaflar TSO Başkan Adayı Baştürk'e Seçimde Başarılar Diledi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 2 Ekim Pazar günü sandığa gidiyor. Seçim süresi boyunca esnaflarla yakın diyalog içerisinde olan Başkan Adayı Akif Baştürk, Sıtmapınarı ve Malatya Park AVM esnafları ile bir araya geldi. Sorunlarını dinledi ve desteklerini istedi.

Battalgazi’de Manuş Baba Rüzgarı Esecek

Battalgazi Belediyesi tarafından 2 Temmuz Cumartesi günü saat: 20.30’da düzenlenecek olan açık hava konserinde Ünlü sanatçı Manuş Baba, Malatya Park AVM Yanı Konser alanında Battalgazililerle buluşacak.

Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü Sergisi AVM’de Açıldı

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Park Avm’de sergi ve bilgilendirici stantların açılışı yapıldı.

El Sanatları Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Malatya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Engelliler Haftası nedeniyle ortaklaşa düzenlediği ‘Engelliler Haftası Farkındalık’ programı el sanatları sergisi Malatya Park AVM’de açıldı.

Cep Telefonu Satışı Yapan Esnafların Talepleri İçin Dosya Hazırlandı 

 Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, market, AVM ve teknoloji mağazalarında müşterilere cep telefonu ve diğer satışlarda tanınan bireysel kredi kullandırma imkanı ve taksitlendirme uygulamasının  cep telefonu ve teknolojik ürün satan küçük esnaflar içinde gerçekleştirilmesi istedi. 

Engelli Otoparkı Denetimi

İlimiz merkezinde bulunan engelli vatandaşlarımızın kullanmış olduğu Avm, Hastane ve diğer park alanlarında bulunan engelli otoparkları Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelince denetlenmiş;

Gürkan, Özal İle Fendoğlu Şehrimizin ve Ülkemizin Değerleridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Rahmetli Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu anısına Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Malatya Park AVM’de açılan sergiyi ziyaret etti.

PTTAVM’DEN Yılın Son Pazar Gününde Büyük İndirim

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten: “Kampanya ile vatandaşlarımızın yeni yıl ihtiyaçlarını ekonomik fiyatlarla karşılamalarını sağlıyoruz”...

Malatya Park AVM Kütüphanesi Düzenlenen Törenle Açıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere...

Bakan Yardımcısı Demircan, ‘Covid-19 Günlerinde Yaşam’ Sergisinin Açılışını Yaptı

​​​​​​​“Covid-19’un Etkilerini Sanatın Etkileyici Yönüyle Ön Plana Çıkarttık”

Bakanlıktan Bir “Avm Kütüphanesi’” Daha

“MalatyaPark AVM Kütüphanesi Okurlarıyla Buluşuyor”

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nden Engelsizlere Empati Parkuru

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Malatya Park AVM’de engelli parkuru oluşturuldu.

MALATYAPARK AVM’ye TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi

Malatya’nın eğlence, buluşma ve yaşam merkezi MalatyaPark AVM, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından uygulanan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgeleme Programı’nın şartlarını kusursuzca yerine getirmesi ile Malatya’nın TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip ilk ve tek alışveriş merkezi oldu…

Ağbaba, Gri Binaların Ve Avm’lerin Karın Doyurmadığı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’da gerçekleştirdiği ziyaretlerine Hekimhan ilçesiyle devam etti.

Uzmanlar AVM'ler Konusunda Vatandaşları Uyarıyor

AVM'lerin 11 Mayıs'ta açılacağının açıklanmasının ardından uyarıda bulunan uzmanlar, AVM'lerin korona salgınında ikinci dalgayı tetikleyebileceğini ifade etti.

AVM ve Lokantalar Hariç Tüm Mekanlar Kapatılacak

İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı yeni tedbirler kapsamında birçok mekanın kapatılmasına karar verildi. Kısıtlamalara düğün ve nişan salonları ile taziye evleri de dahil edildi.

Şehitlerimiz Adına Resim Sergisi Düzenlendi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafında Malatya Park AVM de "Şehitlerimiz Adına Resim Sergisi düzenlendi.

Polis Haftası Etkinlikleri Kapsamında Stantlar Açıldı

Vali Aydın Baruş, Emniyet teşkilatının kuruluşunun 174. Yılı münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Malatya Park AVM’de düzenlenen etkinliğe katıldı.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Yürüyüşü Yapıldı

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında, Dede Korkut Parkından başlayan ve Malatya Park AVM önünde sona eren Farkındalık Yürütüşüne katıldı.

Ekinci’ye Destek Artıyor 

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, seçim gezileri kapsamında Malatya Park AVM, Hanımı Çiftliği, Zafer ve Göztepe Mahallelerinde esnaf ziyareti yaptı, halkın sorununu dinledi. 

Malatya Park AVM’de İpek ve Yün Halı Sergisi Açıldı

Battalgazi Belediyesi Muzeler Sorumlusu Narin Narin’in İpek ve Yün Halıdan oluşan kişisel Sergisi Malatya Park AVM’nin birinci katı Sergi Salonu bölümünde açıldı.

Milletvekili Fendoğlu'ndan, 'Lisanslı Ürün Al' Kampanyası

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, bir AVM'de yeni açılan  Yeni Malatya Store mağazasında vatandaşlarla bir araya geldi.