Ali Evren Haberleri

Ali Evren Haberleri

Malatya ESKKK Genel Kurulu Yapıldı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin (ESKKK) seçimli genel kurulu gerçekleştirildi ve tek liste ile mevcut başkan Ali Evren başkanlığındaki yönetim kurulu seçildi.

Esnaf Kuruluşlarından Balıkcı’ya “Hayırlı Olsun” Ziyareti 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte yeni göreve başlayan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkcı’yi ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

TİNGADER’den Ali Başkan Evren’e Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından. Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Güder’den Eskkk Başkanı Evren’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ahilik Haftası ve geçtiğimiz aylarda Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden başkanlığa seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.

Başkan Evren’den Esnaf Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek, esnafları ziyaret ederek, hem Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurulundan dolayı teşekkür ettiler, hem de okul alışverişi nedeniyle sorun ve talepleri dinlediler.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Güven Tazeledi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2020 Olağan genel kurulu yapıldı ve Esnaflar yine Ali Evren dedi. Yılların deneyimli başkanı Esnaf camiasının sevilen saygı duyulan mevcut Başkan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren İttifakla Yeniden Başkanlığa seçildi.

Başkan Evren: Esnaf Camiamıza Hizmet Etmek Onurdur

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali evren hafta sonu gerçekleştirilen ESKK 2020 Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

Esnaf Camiasından Sağlık Müdürüne  “Pandemi Teşekkürü” Ziyareti

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, pandemi sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Ali Evren, Malatyalılar Sizi Unutmadılar

8. Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL 28 yıl aradan sonra yine bugünlerde Malatya halkının efkarını tazeledi.. Benimde her yıl rahmetli Özal’ın ölüm yıl dönümü olan 17 Nisan gelince o gün anılarıma bakarak hüzünlenip dualar okuyarak rahmetli Özal’ı anıyorum.

Keskin, Esnafın Nefes Alabilmesi İçin 100 Bin TL Kredi Verilmeli

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve ESOB Başkan Vekili Orhan Özbek ile birlikte Malatya Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Şeyho İlbeği'nin vefatının ardından oluşan yeni oda yönetimini ziyaret etti.

Başkan Evren’den Meslek Eğitimle İlgili Açıklama

Hükümet esnaf ve sanatkarlar ile mesleki eğitim okullara yönelik önemli konulara...

Başkan Evren, 2020 Yılını Değerlendirdi

ESKKK Başkanı Evren" 2020 yılında Merkez Kooperatifimizden...

Esnaf ve Sanatkarların Prim Sorunu

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Bölge Birlik Başkan Vekili TESKOMB Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren’den Açıklama. Başkan Ali Evrenin Açıklaması Şöyle.

ESKKK Başkanlığına Yeniden Evren Getirildi

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanlığına yeniden Ali Evren getirildi.

Başkan Avşar’dan Ali Evren’e Ziyaret

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Evren'e iade-i ziyarette bulundu.

Küçük Sanayi Sitesi’nde Aşure İkramı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi ve Malatya Ağaç Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ali Evren tarafından Küçük Sanayi Sitesi’nde Muharrem Ayı nedeniyle Aşure ikram etkinliği düzenlendi.

“Türkiye’nin Değerini, Markasını Yükseltmemiz Lazım”

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle beraber biz uzlaşma kültürünü ve birlik, beraberliği öne çıkartarak, Türkiye’nin marka değerini yükseltmek istiyoruz”