Adıyaman Haberleri

Adıyaman Haberleri

CHP’nin Hukukçu Milletvekilleri Adıyaman’da

Milletvekili Tutdere: Adalet Yerini Bulana Kadar Adıyaman’ın Hakkını Savunacağız.

Başkan Şarlak, Deprem Bölgesinde Destek Ve Teşvikler Artırılmalı

ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Malatya, Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'ta iş gücü kaybı yaşanmaması için destek ve teşvikler verilmesi gerektiğini söyledi.

Depremzedeler İçin 1 Yıl Kira Yardımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin vurduğu Adıyaman'da önemli açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybedenlerin sayısının 18 bin 991'e yükseldiğini duyurdu. Erdoğan, 'Farklı kente geçenlerin kira bedelini karşılayacağız.' dedi

Deprem felaketinde üçüncü gün...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldık. Gaziantep, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere 10 ilimiz yerle bir oldu. İki büyük depremde hayatını kaybeden sayısı 7 bin 108'e yükseldi. Arama-kurtarma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan OHAL ilan edildiğini duyurdu. Öte yandan THY ve Pegasus Hava Yolları, deprem bölgesinden dönüş seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. 

Vali Hulusi Şahin Nemrut Dağı Milli Parkında

Vali Şahin, Adıyaman Kâhta ilçesi sınırları içerisinde kalan ve Pütürge İlçemizden de kolaylıkla ulaşılabilen, Kommagene Kralı I. Antiochos’un tanrılara ve atalarına minnettarlığını göstermek için, Nemrut Dağı’nın yamaçlarına yaptırdığı mezar ve anıtsal heykellerin bulunduğu Nemrut Dağı Milli Parkını ziyaret etti.

Ağbaba Konuştu, AKP Sıraları Karıştı

Ey Malatyalılar, Adıyamanlılar; tanıyın bunları, bunlar ekmeğinizin düşmanı!

Adıyaman Vali Yard. İhsan Maskar'a Hemşeri Ziyareti

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman İline giden Malatya Battalgazili Mahalle Muhtarları ve Akçadağder Genel Merkez Yöneticileri Adıyaman Vali Yardımcısı İhsan Maskar’a da ziyarette bulunarak misafir oldular.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Malatya il Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürü Halit Adıyaman’ı makamında ziyaret ettiler.

Adıyaman Valisi Çuhadar’dan, Vali Şahin’e Ziyaret

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ağbaba, Haksızlıkları Gidermenin Tek Yolu Helalleşmekten Geçiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Beberoğlu ile birlikte Adıyaman’da Dede Aziz’i (Apaziz) anma törenine katıldı.

Köklü Tarihimize Değer Katan Özel Eserler Kazandırdık

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Tarihi Yeşilyurt Konaklarını İnceledi.

Malatya Çelik Spor Kulübü Madalya İle Döndü

Malatya Çelik Spor Kulübü Karate Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakalarından Madalya İle döndü. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakaları, 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Elazığ, Aksaray, Adıyaman, Kahramanmaraş, Erzincan, Aydın, Düzce, Kırklareli illerinde yapıldı.

Fendoğlu, Malatya-Adıyaman Bir Bütündür

MHP Malatya milletvekili Mehmet celal Fendoğlu Adıyaman-Malatya ilişkilerinin sıcaklığına samimiyetine dikkat çekerek. Malatya-Adıyaman kader birliği yapan kentler olarak geçmişte de, bu günde kardeşti, gelecekte de bu iki kent ebediyen kardeş olarak ilişkilerine devam edecektir dedi.

Maskar Ailesinin Acı Günü

Malatya'nın önemli eşraflarından Adıyaman Vali Yardımcısı İhsan Maskar'ın Babası, Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar'ın Babası Akçadağ ilçesinin ileri gelen isimlerinden İbrahim Maskar vefat etti.

Maskar ve Akbulut Ailesinin Mutlu Günü

Adıyaman Vali Yardımcısı İhsan Maskar ve Öztürk Pastanelerinin Sahibi Akbulut Ailesinin Kızı Havva Akbulut düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Battalgazi Belediyesi Ekipleri, Canlarını Hiçe Sayarak Canlar Kurtardı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yeni doğum yapmış kadın ve bebeğinin yardımına Battalgazi Belediyesi ekipleri yetişti Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla 17 saatlik yoğun bir çalışma sonucunda çiçeği burnunda anne ve bebeği, Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne yetiştirildi.

Başkan Yıldırım,  Pütürge Adıyaman'a mı Bağlanıyor?

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Pütürge Tepehan'da yapılması planlanan Büyükçay Barajı hakkında açıklamalarda bulundu.

Rıza Tanrıverdi Yeniden Başkanlığa Seçildi

Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şubesinin genel kurul kongresinde mevcut Başkan Rıza Tanrıverdi, üyelerinin oylarını alarak güven tazeledi.

MAKON Üyelerinden Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyareti

Malatya Konfederasyonu (MAKON) yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette MAKON yönetim kurulu üyeleri; Yaşar Yaman, Ali Karadoğan, Ömer Adıyaman, Nazife Özdemir, Yusuf Usul ve Hidayet Özpolat yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi’nden Yol ve Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Asfalt Çalışmalarını Sürdüren Büyükşehir Belediyesi Pütürge İlçesinden Adıyaman Sincik Sınırına Kadar Modern Bir Yolu Hizmete Açtı.

Metropolit Ğriğoriyos Melki Ürek’ten Başkan Gürkan’a Taşhoran Kilisesi Teşekkürü

Adıyaman ve Çevre İller Metropoliti ve Patrik Vekili Ğriğoriyos Melki Ürek, Malatya’da bulunan ve restorasyon çalışmaları tamamlanan Taşhoran Kilisesinde yapılan çalışmalardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tütüncünün Protestosu Gece’de Devam Etti

Sarmalık tütün ticareti yapan kişiler halkında 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası öngören yasanın 1 Temmuz’da yürürlüğe girmesiyle birlikte tek geçim kaynaklarının ellerinden alınmasına tepki gösteren binlerce Adıyamanlı tütün üreticisi, Adıyaman-Malatya yolunu trafiğe kapatarak “Tütünüme Dokunma” eylemi başlattı.

CHP’li Vekiller, Doğanşehir Maden Ocağında

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Malatya’nın Doğanşehir İlçesine bağlı Çığlık Mahallesinde yapılması planlanan maden ocağına ilgili bölgeye giderek açıklamalarda bulundu.

Dişkaya'dan ABD’den Yapılan Sözde Soykırım İddialarına Tepki

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya, ABD’den yapılan sözde soykırım iddialarına tepki gösterdi.

Beyden’den Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

MHP İl Başkan Yardımcısı İsa Tekin Bey ve MHP İl Sekreteri Mehmet Kurt Beyden AGC’ye Ziyaret...

İzci, Öz Sağlık-İş Başkanlığı'na Atandı

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Adıyaman İl Başkanlığı’na Osman İzci atandı...

Suphi Asiltürk Ve Yönetiminden KKTC Başbakanı Ersan Saner’e Ziyaret

KKTC Başbakanı Ersan Saner, KKTC Tüm Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı...