Açılışı Haberleri

Açılışı Haberleri

Turizm Haftası Kutlamaları Başladı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası açılışı Mehmet Ali Aydınlar Fen Lisesinde yapıldı.

Fatih Erbakan, Yeşilyurt'u ve Malatya'yı Emin Ellere Teslim Ettik

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'ya gelerek Battalgazi'de binlerce  kişinin katılımıyla Battalgazi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını  gerçekleştirdi.

Başkan Gürkan, Esenlik Malatya'nın Markasıdır 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti. 

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın Yeni Üye Kayıt Standına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın koordinesinde, Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, İlçe Başkanları, KAÇEP Başkanı ve STK temsilcilerinin katılımı ile Soykan Parkı’nda açılışı yapılan yeni üye kayıt standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kale Ülkü Ocakları Büyük Bir Coşku ve Kalabalıkla Açıldı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından açılışı gerçekleştirilen Kale Ülkü Ocakları’nın açılışına büyük bir coşku, heyecan ve maneviyat hakim oldu.

Malatya “Altın Eller Geleneksel El Sanatları” Festivalinin Açılışı Yapıldı

İlimizi ulusal boyutta etkin bir şekilde kültürel ve sanatsal yönden tanıtmak, geleneksel el sanatlarının değerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile 23-24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Park AVM’de düzenlenecek olan “Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivalinin” açılışı yapıldı.

Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali Açışı Gerçekleştirildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Park AVM’de düzenlenen ‘Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’ açılışı gerçekleştirildi.

Çalık, Malatya’ya 39 Milyar TL’lik Yatırım Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda 39 milyar TL’lik yatırımı kazandırdıklarını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Malatya’ya son gelişinde 19 milyar TL’lik yatırımın açılışını gerçekleştirdi. 12 milyar TL’lik yatırım ise devam ediyor” dedi.

MTÖ Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılışı, Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Kampüsünde bulunan Turgut Özal Konferans Salonunda yapılan törenle gerçekleştirildi.

Çınar, Kadınların Olduğu Yerde Başarı Vardır

Başkan Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyinin ‘Kadın Kadının Yurdudur’ Projesinin Açılışına Katıldı.

Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi Açıldı

Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Rıdvan Mertöz İlkokulu Açılışı Yapıldı

Battalgazi İlçesi Elmalı Mahallesinde hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz tarafından, metruk halde iken yeniden yaptırılan İlkokul ve Anaokul olmak üzere iki bölümden müteşekkil Rıdvan Mertöz İlkokulunun açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Malatya’yı Eşi Bulunmaz Bir Şehir Haline Getirmek İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek Malatya’ya kazandırılan Merkez Minibüs/Otobüs Durakları ve Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bilardo Bölge Şampiyonası Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Tesisi içerisinde yapımı tamamlanan ‘Bilardo Salonu’ açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

4-6 Yaş Kur’an Kursu Açılışı Yapıldı

Malatya İl Müftülüğü rehberliğinde hayırsever iş insanı Abdullah Topgül tarafından, merhum babası Murat Topgül adına İlyas Mahallesinde yaptırılan 4-6 yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğünden Erasmus Günleri Etkinliği

Erasmus kültürünün oluşmasını sağlamak amacıyla her yıl 13-14-15 Ekim tarihlerinde tüm dünyada kutlanan Erasmus Günleri programının açılışı gerçekleştirildi.

Başkan Akın, Çoban Kurslarımız Devam Ediyor

10. Sürü yönetimi elemanı (çobanlık )  kursu açılışı için birlik binasında eğitim programı düzenlendi. Eğitimde ev sahipliği yapan Tarım platformu ve birlik başkanı İhsan Akın, Ziraat Mühendisi (zootekni) Eğitmen Hoca Hasan Hikmet Topçu, proje teknik elemanları, kursiyerler ve yetiştiriciler katıldı.

Ayşe Doğan Taziyeevi Açılışı Yapıldı

Sanatçı Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan adına Malatya Valiliği, Doğanşehir Kaymakamlığı ve Doğanşehir Belediye Başkanlığının katkılarıyla, Latif Doğan tarafından Doğanşehir İlçesi Erkenek Mahallesinde yapılan Ayşe Doğan Taziyeevi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Malatya İstanbul’da Tanıtılıyor

5. Geleneksel İstanbul’da Malatya Tanıtım Günlerinin Resmi Açılışı Yapıldı.

Başkan Güder’in Girişimleriyle Battalgazi’ye Kazandırılan Caminin Açılışı Yapıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleriyle hayırsever iş adamı Ramazan Kızılkaya tarafından Yeşilçam Caddesi’nde inşa edilen Yıldıztepe Hidayet Kızılkaya caminin açılışı yapıldı.

Ağbaba Ailesinden Hacıbektaş’ta Hayır Çarşısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gittiği Hacıbektaş’ta babası Hüseyin Ağbaba ve geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Elif Ağbaba adına yaptırdığı Hayır Çarşısı’nın açılışına katıldı.

Milletvekili Çakır ve Başkan Güder, Gül Bahçesini İnceledi

Doğal, kültürel ve tarihi zenginlikleri ile ön plana çıkan Battalgazi’yi yeşilinde başkenti yapma yolunda yoğun gayretler ortaya koyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’a önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan “Gül Bahçesi Proje” alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.