23 Nisan Haberleri

23 Nisan Haberleri

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku ile Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. Yıl dönümü, Malatya’da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Başkan Er, Bu Makamlara Gelecekte Sizler Oturacaksınız

Her yıl geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda önemli makamları devralan çocuklar bu yıl da geleneklerini sürdürerek, makamları 1 günlüğüne devraldı.

Başkan Geçit, Koltuğunu Fatma Nazlı’ya Bıraktı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Topsöğüt Yeşilkonak Erdem Okulu öğrencilerinden Fatma Nazlı’ya devretti.

Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23 Nisan Malatya Valisi Tarık Boztepe 'Sağlam ve Güvenli Evler Yapılsın'

Vali Hulusi Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Şehit Kenan Çetin İmam Hatip Orta Okulu 5. sınıf öğrencisi Tarık Boztepe’ye devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından İnderesi Tabiat Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik birçok etkinliğin düzenlendiği ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’ programı düzenlendi.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Tarafından 23 Nisan Program Düzenlendi

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı tarafından Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkında çocuklara yönelik etkinlikler düzenlendi.

Vali Baruş, Koltuğunu Küçük Vali Baştürk’e Devretti

Vali Aydın Baruş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Yeşilyurt İlçesi Suluköy Kahramanlar İlkokulu 4’inci sınıf öğrencisi Sude Baştürk’e teslim etti.

İyi Parti Battalgazi İlçeden Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı' 23 Nisan çocuk Bayramında çocukların yüzü gülsün diye hediye paketlerimizi Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ulaştırdık' dedi.

Battalgazi’de 23 Nisan Bayramı Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Battalgazi’de birbirinden renkli etkinliklerle kutlanırken, Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya Şeker Fabrikası içerisinde düzenlenen 23 Nisan Okçuluk Şenliği’ne katılan çocuklar, Bayramın tadını doyasıya çıkardı.

Başkan Gürkan Başkanlık Koltuğunu Şevval Acır’a Devretti

Her yıl geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında önemli makamları devralan çocuklar bu yılda geleneklerini sürdürerek, kentleri 1 günlüğüne yönettiler.

Başkan Yıldız, 23 Nisan Programımıza Tüm Hemşerilerimiz Davetlidir

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın unutmadı.

Büyükşehir Belediyesinden Anlamlı Bir Etkinlik Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışının 102. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir şiir yarışması düzenleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Üstü Açık Otobüsle Sokakları Dolaştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 101’inci Yıl Dönümü Ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı Salgın Nedeniyle Vatandaşların Evlerinde Coşkulu Bir Şekilde Kutlamaları İçin Geçen Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Bir Dizi Etkinlik Düzenlendi.

Çocuklar Sordu, Başkan Güder Cevapladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen “Çocuklarımız Soruyor Başkan Amca Cevaplıyor” programı çerçevesinde sosyal medya üzerinden çocukların sorularını cevaplandırdı.

Battalgazi Belediyesi, 23 Nisan’ı Çocukların Evine Götürdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İçin Özel Bir Programa İmza Atan Battalgazi Belediyesi, Rengarenk Süslediği Üstü Açık Tur Otobüsüyle, Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Bu Yılda Evlerinden Çıkamayan Çocukların Bayramını Kutladı.

Başkan Güder’den Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 15 Temmuz Şehidi Engin Tilbeç ve Şehit J.Er Ercan Akın’ın baba ocağını ziyaret etti.

Jandarma 23 Nisan’da Çocukları Unutmadı

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101'inci yıl dönümü tüm ilçelerde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Fendoğlu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

MHP Malatya Milletvekili Ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101. Kuruluş Yıl Dönümünü Ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı.

Turizm Haftası ve 23 Nisan Nedeniyle Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konaklarındaki etüt ve eğitim programlarına devam eden bir grup öğrenci Turizm Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Başkan Gürkan, 23 Nisan Milletimizin Yeniden Dirilişinin Yazıldığı Tarihin Adıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Sarıbaş’tan 23 Nisan Kutlaması

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.