Esenlik'in Markaları Göz Kamaştırdı

11. tarım teknolojileri, makina hayvancılık gıda tarım fuarında Esenlik 'in Markaları Göz Kamaştırdı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Fuarın birinci günün den son gününe ziyaretçi akınına uğrayan esenlik tüm marka ve hizmet grupları ile ziyaretçilerin teveccühünü kazandı. Her alanda ürettiği ürünler ile sektörde en üst basamağa doğru hızla yükselen Esenlik, gıda alanında Nergis, deterjan alanında Epak ve Proxi kent mobilyaları alanında Meston markalarını Malatya Tarım Fuarı’nda tanıtma fırsatı buldu

‘Malatya gıda şehri olarak anıldığı için bu fuar şehrimizin damarı ile uyumlu’

Fuar kenti olarak ilimizin anıldığını ifade eden Genel Müdür Hulusi Boyraz; ‘Birçok ilin ilgi gösterdiği Büyükşehirlere yakışan tam kapasiteli bir fuar oldu. Malatya gıda şehri olarak anıldığı için bu fuar şehrimizin damarı ile uyumlu. Stratejik olarak büyüyeceği bir alanda fuar düzenlenmiştir. Üreticiler ile tüketicileri bir araya getiren ve bilinçlenmesine vesile olan bir etkinlik sunuldu. Şehrimiz yakın zamanda tarımsal ürünleri bir uç mamul olarak üreten ve dışarıya satan bir il olacak. Yaptığımız bazı faaliyetler şehrin ana damarlarını etkilemektedir. Bu fuarda şehrimize önemli katkılar sağlamakta diye konuştu.

Esenlik ‘in açmış olduğu standı Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci, Sayın Vali Mustafa toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü üniversitesi rektörü Ahmet Kızılay AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç , daire başkanları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Malatya Tarım Fuarı’nda standımızı ziyaret eden hemşerilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN