Esenlik İş Ortakları İle İftar Programında Buluştu

Esenlik olarak 11 ayın sultanı olan mübarek ramazan ayında birlik ve beraberlik adına geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programında iş ortaklarımızla bir araya geldik.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Esenlik olarak 11 ayın sultanı olan mübarek ramazan ayında birlik ve beraberlik adına geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programında iş ortaklarımızla bir araya geldik.

Genel Müdür Hulusi Boyraz; programa katılan misafirlerimize yaptığı konuşmada.

“Ramazan Ayı Temizlik Ayıdır.”

Ramazan ayı manevi bir ay güzel iklimiyle adeta bir ibadet harmanı, ramazan ayı dünyevi şeylerden uhrevi şeylere yükselterek ulvileştirerek yılda bir temizlenme fırsatı veriyor…

Genel müdür Hulusi boyraz; biliyorsunuz dün elim bir olay oldu ve 13 şehidimiz var ve şehitlerden biriside Malatyalı gerçekten bedeli çok ağır bir coğrafyada yaşıyoruz ve bu bedeli ödüyoruz. Ve ben buna inanıyorum ki Allah katında da kul katında da bunun karşılığını alacağız. Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyoruz.

Boyraz; “Esenlik olarak bölgemizde önemli bir değer haline getirdiğimiz kurumumuza hep birlikle sizlerle beraber sahip çıkıyoruz. Çünkü esenlik büyük bir aile ve gerçekten bölgemizin bir değeri ilimize katmış olduğu istihdamı ile üretime vermiş olduğu desteği ile hizmet çizgisini zirveye çıkarmasıyla gerçekten çok önemli bir işlev görüyor. Bu kurumu hep beraber başından beri taşıyoruz bu anlamda da hepinize müteşekkiriz, çünkü bu bir yürüyüş ve bu yürüyüşte her zaman güllük gülistan günler olmadı bazen yağmurlu Boranlı günler de oldu ama öyle bir ruh var ki esenliğin bu büyük ailesi içerisinde herkes kendinden önce esenliği düşünüp daha güzel yarınlara ulaşmak için esenliğe destek veriyor ve bunun karşılığında inşallah göreceksiniz Malatya büyükşehir belediyemizin lokomotif bir kurumu olarak hep birlikte bir araya  gelip gelecekte daha güzel işler yapacağız. Bu güzel duygu ve temennilerle içinde kadir gecesi olan ramazan ayınızı ve bayramla taçlanacak olan mübarek bayramınızı şimdiden kutluyorum. İnşallah daha nice ramazanlarda buluşmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum…” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN