MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Baruş 2.Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 2. Ordu Komutanlığını ziyaret etti.

TKB Tarafından Başkan Gürkan’a Bir Ödül Daha Verildi

Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen ‘Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda ödül alan belediyelere ödülleri verildi...

Muhammed Yalçınkaya, İlçeme Hizmet Etmek İçin Her Göreve Hazırım

AK Parti Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettiler.

Vali Baruş'tan Rektör Kızılay'a İade-İ Ziyaret

Valiler Kararnamesiyle Malatya Valiliğine atanan Vali Aydın Baruş, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a iade-i ziyarette bulundu.

TRT Genel Müdürü Eren: Malatya Kültürel Zenginliği Olan Bir Şehir

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali ödül töreni için Malatya’ya gelen TRT heyeti ile bir araya geldi.

Vali Baruş, 8 Uluslararası Film Festivali Plaket Törenine Katıldı

Vali Aydın Baruş, 8 Uluslararası Film Festivali plaket törenine katıldı.

Malatya’nın Değerleri ‘Malatya Kültür Evi’nde Yaşatılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarının yanında sosyal ve kültürel alanda yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

Büyükşehir’den Festivale Katkı Sunanlara Plaket

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’ne sponsor olan kurum ve kuruluş temsilcilerine plaket verildi.

Başkan Çınar, Basın Camiasının Düşünce ve Önerileri Bizim İçin Çok Önemli

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte Yeşilyurt’a kazandırılan yatırım alanları ve yapımı devam eden diğer proje alanlarını gezdi.

Sinemanın Emektarları Öğrencilerle Buluştu

“Hayallerinizi Sakın Ertelemeyin”

Başkan Gürkan, Dünya Diyabet Günü Yürüyüşüne Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Dünya Diyabet Günü nedeniyle AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen yürüyüşe katıldı. Yürüyüşte, diyabet hastalığına dikkat çekildi.

Malatya’nın Daha İleri Noktalara Gelmesi İçin Çalışacağız

Vali Baruş: “Malatya hem ülkemiz ekonomisi açısından hem de insan kaynağı açısından ülkemizin vazgeçilmez şehirlerinden birisidir”

Bakan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Parti Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Bakan ziyaretlerine devam ediyor. Malatya Sonsöz Gazetesi, Bu Sabah Gazetesi’ni ziyaret ederek gündemi değerlendirdi.

Toplam 18562 haber.