MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fendoğlu Malatya’da Esnaflarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu Esnaflarla buluştu. 

Şahin Doğan, Aday Adaylığını Açıkladı

​​​​​​​AK PARTİ Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Şahin Doğan, “Battalgazi’de Betonla Değil, Yeşille Büyüme Modelini İnşa Etmeyi Hedefliyoruz”

Ağbaba, Milli Eğitim Bakanlığı Yalan Söylüyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’da aidat borcu yüzünden anaokulundan atılan öğrenci ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıklamasının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarının planlı ve koordineli bir şekilde yapılması için hazırlık toplantısı yaptı.

Başkan Çınar, Pazarcı Esnafını Ziyaret Edip Talepleri Dinledi

“Esnaflarımız, Güçlü Ekonomimizin Lokomotifidir”

Kernek Külliyesindeki Öğrencilerden Kızılay’a Bağış

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kernek Külliyesi’nde etüt ve rehberlik faaliyetlerine katılan ortaokul öğrencileri, Türk Kızılayı’na harçlıklarını bağışladılar.

8.Malatya Uluslararası Film Festivalinde Ödüller Sahiplerini Buldu

​​​​​​​Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.

Kaçakçılara Darbe

Başkan Osman Güder, STK’lar Toplumun Mihenk Taşıdır

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Toplam 18562 haber.