MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ağbaba, Hekimhan İlçesi’ni Ziyaret Etti

“Kılıçdaroğlu’na Yapılan Basit Bir Saldırı Değil Bir Linç Ve Öldürme Girişimidir!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Gürkan’a Başarı Plaketi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde büyükşehirlerde en yüksek ikinci oyu alan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a başarı plaketi verdi.

Levent Vadisinin Milli Park Olması Çalışmaları Yerinde İncelendi

Levent Vadisi ve Levent Kanyonunun Milli Park olarak kabul edilmesi amacıyla Levent Vadisi Ön Etüt ve Envanter Çalışması Projesi kapsamında vadi ve kanyonlar detaylıca incelendi.

Gençlerle Sabah Buluşması

Vali Aydın Baruş, Malatya Valiliğinin koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün organize ettiği “Gençlik Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında gençlerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya Tarım Platformu Başkanı Akın, Başkan Güder’i Ziyaret Etti

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, beraberinde Malatya Tarım Platformu yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

Karadağ, Girmana Kanyonunda İncelemelerde Bulundu

Girmana Kanyonu doğal güzellikleriyle saklı bir cenneti andıran Malatya'nın Hekimhan ilçesi, sonbaharda rengârenk görüntüsüyle tabloları aratmayan manzaralar oluşturuyor.

Yalçın, TYGD Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

TYGD(Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği) kongresi Keçiören'de Gökçek Parkı içinde bulunan Gençlik Derneği lokalinde yapıldı.

Fendoğlu, Yapılacak Projeler Hakkında İstişarede Bulundu

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Bölge Belediye Başkanları İle Turizmi Canlandırmak İçin Yapılacak Projeler Hakkında İstişarede Bulundu."

Yeni Malatyaspor'da Erol Bulut İle Yollar Ayrıldı

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut dönemi sona erdi. 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2019 yılı 2. Olağan toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında salonunda düzenlendi.

Başkan Çınar, Gündüzbey Esnafı ve Vatandaşları İle Biraraya Geldi

“Gündüzbey’in Tarihi Ve Turistik Güzelliklerini Yeni Yatırımlarımızla Geleceğe Taşıyacağız”

Türk İş Malatya Temsilcisi Öndeş, Başkan Güder’i Ziyaret Etti

Demir-Yol İş Sendikası Başkanı ve Türk İş Malatya Temsilcisi Nurettin Öndeş, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, bir süre görüştü.

Evkur Yeni Malatyaspor: 2 - Galatasaray: 5

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.

Suriye ve Yemen'li İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Malatya'da Milli Eğitim Müdürlüğü ile İHH İnsani Yardım Vakfınca Suriyeli ve Yemenli ihtiyaç sahibi ailelere 4 tır gıda malzemesi ile 214 bin 67 lira nakdi yardım gönderildi.

Toplam 18580 haber.