MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Alpaslan, Çilekeş Kadınlarımız 

8 Mart dünya kadınlar günü her kutlandığında aklıma 129 kadınımızın emekleri karşılığında canice yakılarak öldürüldüğü o acı gün gelir...

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar...

Vali Baruş’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart 1977'de Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının onaylanmasından bu yana, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kutlanmaktadır.

Gürkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

GÜRKAN "AİLE VE TOPLUM YAPIMIZIN TEMEL DİREĞİ KADINLARIN 'DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUM"

Keskin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı:  Malatya’yı Kurtarın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,  Malatya’da yaşanılan gelişmelerle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak, “Sayın Cumhurbaşkanım;  Malatyalılar sizi seviyor ve her zaman zat-ı devletlerinizi  “Allah’ına Gurban” diye karşılamış ve bağrına basmıştır. Bugünde; ‘Allah’ına Gurban Erdoğan’ diyoruz ve  ‘İmdat’ diye bağırıyoruz;  ‘Malatya’yı kurtarın.’” ifadelerini kaydetti.

Çınar, Kadınlarımız, Toplumsal Hayatımızın Temel Taşıdır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Kadınlarımız; tarihimizin derinliklerinden günümüze kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her devir de şefkat, merhamet, feragat ve fedakârlık timsali olmuştur.” dedi.

Başkan Güder'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Türk toplumunda kadının çok önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Güder, kadınların bir gün değil yılın 365 günü el üstünde tutulması gerektiğini dile getirdi.

Malatya TSO, Tematik Denetim Gerçekleştirdi

Mesafe ve kapasite kurallarının yer aldığı özel afişler dağıtıldı.

Kadınlarımız Huzurlu, Mutlu ve Sağlıklı Toplumların Teminatıdır

Yeşilyurt Belediyesi, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı ile AK Parti Yeşilyurt Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında; Çavuşoğlu mahallesinde düzenlenen programda kadınlara çiçek, dezenfektan, kolonya ve maske hediye edildi.

Battalgazi Belediyesi'ne Bağlı Müzeler Ziyarete Açıldı

Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Tarihi Tahtalı Hamam Müzesi ve Poyraz Konağı Mahalle Yaşam Müzesi, normalleşme süreci kapsamında kapılarını ziyaretçilere yeniden açtı. Ziyaretçiler, maske ve mesafe kurallarına uygun haftanın 6 günü 09.00-18.00 saatleri arasında müzeleri gezilebilecek.

Arapgir Belediyesine 1 Adet Greyder Hibe Edildi

Ataşehir Belediyesi tarafından Arapgir Belediyesine 1 adet greyder hibe edildi.

Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Afet Konutlarımızla İlgili Bilgiler Paylaştık

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ-Malatya depreminde zarar gören Ada ve Cenk Apartmanlarının yanı sıra 4-K Sitesinin sakinleriyle istişare toplantısı düzenlediler.

Başkan Gürbüz, 2021 Ahi Evran Yılı İlan Edildi 

Anadolu ahi evran iş adamları olarak 2021 Ahi Evran Yılı ilan edilmesi Biz Ahileri Ziyadesiyle mennun etmiştir. 2021 yılının Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Ahi Evran Veli Yılı ilan edilmesinin ayrıca bizleri sevindirmiştir.

Ağbaba, Mecliste Şüpheli Asker Ölümlerini Konuştu

"Aileler Davul Zurnayla Gönderdikleri Evlatlarını Tabutla Alıyor"...

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Özel Oyun Alanları

Eğitime ve öğrencilere bugüne kadar büyük destekler veren Battalgazi Belediyesi...

Toplam 18580 haber.