MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Çınar, Sosyal ve Sportif Faaliyetlere Bağımlı Kalalım

Telefonu Bırak Çevrene Bak’ Doğa Yürüyüşüyle Dijital Bağımlılığa ‘Hayır’ Dedi!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Samanlı Malatyalının Yanında

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 100. yılı münasebetiyle Malatyalı Hemşehrileri ile bir araya geldi.

MESOB İle Denizbank Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Denizbank ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (MESOB) arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile esnafa, 3 ay ötelemeli kredi, taksitli ticari kredi, komisyonlarda avantaj sağlanacak.

Jandarmadan Anlamlı Ziyaret

İstiklal Marşının Kabulü’nün 100. Yılında Jandarmadan Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediyesi’nden İstiklal Marşı Okuma Yarışması

Battalgazi Belediyesi tarafından Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü nedeniyle ‘İstiklal Ruhlu Çocuklar’ adıyla ilkokul öğrencileri arasında İstiklal Marşı okuma yarışması düzenledi.

İstiklal Marşımız Milli Mücadelenin En Büyük Sembolüdür

Yeşilyurt Belediyesi, İstiklal Marşının Kabul Edilişinin 100’ncü Yıl Dönümü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gününe Yakışan Bir Etkinlik Düzenledi.

Başkan Kaya, İstiklal Marş’ımızın Kabulünün 100. Yılı Kutlu Olsun

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya yaptığı açıklamada; İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yıl dönümde Marşımız vatanımıza ve Milletimize bir kez daha hayırlı olsun. Rabbim bir daha Milletimize İstiklal yazdırmasın...

Başkan Samanlı’dan İstiklal Marşı Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı...

Battalgazi’de “Hizmet ve Gönül Buluşmaları” Sürüyor

Başkan Güder: “Battalgazi’de Hizmet Ve Gönül Belediyeciliğini Birleştirdik”

Başkan Çınar, Gündüzbey’de Kurulan ‘Kiraz Ve Vişne Bahçesi’ Alanını İnceledi

“Kiraz Ve Vişne Bahçelerimizle Tarımsal Ürünlerimizin İhracatına Destek Veriyoruz”

MHP Yeşilyurt İlçe Teşkilatından Başkan Gürkan’a Ziyaret

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Malatya Koyun ve Keçi Birliği 8. Sürü Yönetimi Elemanı Kursunu Açtı

Birlik binasında ki açılan kursa Battalgazi Halk Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet TOMO, Platform ve Birlik Başkanı İhsan AKIN ve kursiyerler katıldı.

Başkan Zelyurt; Otomasyon Sistemli Dökme Akaryakıt Sistemine Geçildi

Doğanşehir Belediyesi yeni bir uygulamaya geçerek  2021 yılı için yapılan akaryakıt ihalesinde  “Otomasyon Sistemli Dökme Akaryakıt” yapmak suretiyle alınan akaryakıtın kullanımını şeffaflaştırarak, kayıp ve kaçakların olabileceği göz önünde bulundurularak güvenli akaryakıt sistemine geçmiştir.

Çanakkale’ye Gidecek Olan Türk Bayrağı Teslim Alındı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” projesi kapsamında ay yıldızlı Türk Bayrağı Çanakkale’ye ulaştırılmak üzere Malatya’da teslim alındı.

Battalgazi’deki Mezarlıkların Bakımı Başladı

Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, yaz mevsimi öncesi vatandaşların rahat bir mezarlık ziyareti gerçekleştirebilmeleri için ilçe genelinde bulunan mezarlıkta yapılan temizlik ve bakım çalışması başlatıldı.

Toplam 18580 haber.