MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Keskin; Esnafımızın Cumhurbaşkanımızdan 2 Önemli Beklentisi Var

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, son 1 hafta da 850 işyerini tek tek ziyaret ederek görüştüğünü anlatarak, “Cumartesi günü işyerlerimizi açalım, Pazar günü kapalı kalsın. Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL tutarında kredi talep ediyoruz.” dedi.

Başkan Kaya’dan Türkiye Muhtarlar Derneğine Ziyaret

(MHP) Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Muhtarlar dernek başkanı Mustafa Erene ziyaret.

Battalgazi Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı tamamlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval’ın başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Gürkan Melekababa Sakinleriyle Bir Araya Geldi

“Mahallelilik Kültürü Projesi, Bir Türkiye Projesi Olmalı”

Ağbaba; 800 Bin Nüfuslu Şehrin Ayıbı; 2 Katlı Konakta Halk Kütüphanesi

Ağbaba, “Malatya İl Halk Kütüphanesi 3 yıl önce yıkıldı. 800 Bin nüfuslu şehrin halk kütüphanesi 3 yıldır 2 katlı bir konakta ve kongre merkezinde hizmet vermeye çalışıyor” dedi.

Kaynarca Mahallesi Yeni Projelerle Farklı Bir Kimlik Kazanacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Kaynarca mahallemizin sosyal yapısını zenginleştirmek, kent ekonomisine olan katkısını artırmak ve burada yaşayan hemşehrilerimize temiz, düzenli ve konforlu alanlar sunmak adına başlattığımız sosyal tesis, sokak sağlıklaştırma ve çocuk oyun alanımızdaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.” diye konuştu.

DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı’ndan Anadolu Basın Birliği’ne Ziyaret

DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut Nurhan ve Kadın Kolları Başkanı Gülşen Keskin, Yönetim kurulu üyeleri Eda Gültekin, Erkan Danış ve Mesut Aral’a birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğine ziyarette bulundular.

Trafiğin Yoğun Oduğu Akpınar Meydanı Yeniden Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın en işlek bölgelerinden ve trafik yoğunluğunun yaşandığı Akpınar Meydanı’nda düzenleme çalışmaları yaparak yaşanan trafik yoğunluğu sorununu çözüme kavuşturdu.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Bir İlk Daha; Ayak Bilardosu Etkinliği

“İlk ve Örnek Projelerle Sportif Etkinliklerin Boyutunu Genişletiyoruz”

1’nci Organize Sanayi Bölgesine Dev Eğitim Kompleksi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya 1’nci OSB’de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından finanse edilecek, 24 derslik, 200 kişilik yurt ve spor merkezinin yer aldığı bir eğitim kompleksi yapılacağının müjdesini verdi.

‘Kırmızı Çizgi’ Uygulaması Malatya’da Da Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılında yaya önceliği konulu projeye yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan ve Malatya’da da uygulanan ‘Kırmızı Çizgi’ çalışmasına Malatya Büyükşehir Belediyesi de katılım sağladı.

Keskin, Bazı Esnaf Kesimlerine Acil Aşı Önceliği

Keskin; “Bazı esnaf kesimlerine acil aşı önceliği tanınması sosyal yaşamı rahatlatacaktır”

İlçe Koordinasyon Toplantılarının 7. Durağı Yazıhan İlçesi Oldu

Muhtarlarıyla Bir Araya Gelen Başkan Gürkan: “Allah Birliğimizi, Dirliğimizi Bozmasın”

Battalgazi’deki Tarihi Mekanlarda Restorasyon Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi ilçesinin Eskimalatya mahallesinde bulunan ve vatandaşlar tarafından 'Korku Ocağı' olarak ta bilinen 'Koca Vaiz Baba Türbesi' ile tarihi Ulu Cami’de, onarım ve restorasyon çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor.

Çınar, Malatya ve Yeşilyurt İçin Çalışmak Büyük Bir Onurdur

Çınar, İstanbul’da Malatya’lı Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi.

Toplam 18580 haber.