MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Altunkaya, 103 Amiralin Açıklamasına Tepki Gösterdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Ercan ALTUNKAYA bazı emekli amirallerin Montrö Sözleşmesi bahanesiyle, vesayet özlemi içerisinde darbe imasıyla açıklama yaptıklarını belirterek, bunun kabul edilemez ve yok sayılamaz bir cuntacılık örneği olduğunu bildirdi.

Başkan Aktaş, Anadolu Basın Birliğinin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Kaysı Kent Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya şubesini ziyaret ettiler.

Gazi Orhan Severli, Yeniden Başkan Seçildi

Yeni Büro Sen'de, mevcut başkan Gazi Orhan Severli yeniden seçildi. Merkezi Siirt'te Kurulan Yeni Büro Memurları ve Kamuda Çalışan Tüm Vatan Yıldızlarının Yakınları Sendikası (Yeni Büro-Sen) 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası İnşaatı Hızla Yükseliyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İnşaatı devam eden Yeni Belediye Hizmet Binamız, Yeşilyurt’umuzun marka değerine yakışacak olup, gelecek nesillere emanet edeceğimiz özel bir eser olacaktır.” diye konuştu.

Gürkan, Yazıhan İlçemize Güzel ve Müstesna Bir Park Kazandırıldı

Başkan Gürkan, Yazıhan Merkez Parkta İncelemelerde Bulundu.

Muhtarlardan MASKİ’ye Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve Dernek Üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ı makamında ziyaret ettiler.

Sadıkoğlu, Malatya Kağıt Kebabı Tescillendi

Malatya’nın meşhur yemekleri arasında yer alan kağıt kebabı, “Malatya Kağıt Kebabı” olarak tescillendi. Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İlimizin ticari hayatının canlılığı için, Coğrafi İşaret Tescilini önemsiyoruz” dedi.

Başkan Güder’den Anadolu Ajansı’na Kutlama Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anadolu Ajansının (AA) 101. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Güder, mesajında, AA'nın yurt içinde ve yurt dışındaki yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli bilgi kaynağı olduğunu belirtti.

2021 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2021 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Dünya Masa Tenisi Gününde Yeşilyurt Masa Tenisi Oynuyor

Yeşilyurt Belediyesi, 6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü Nedeniyle Millet Bahçesinde Etkinlik Düzenledi.

Atletizm Şampiyonasında 9 Altın, İki Gümüş ve 1 Bronz Madalya

Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı

Özel Gereksinimli Çocuklar Gürkan Ailesi’nin Misafiri Oldular

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyeleri olan özel gereksinimli (down sendromlu ve otizmli)  çocuklar ve anneleri,  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan’ın misafiri oldular.

Öğrencilerden Başkan Gürkan’a Kütüphaneler Haftası Ziyareti

Okuduğumuz Güzel Şeyleri Hayatımıza Ve Davranışlarımıza Tatbik Etmeliyiz.

Sadıkoğlu, Kurumlar Vergisi’nde Artış Olumsuz Sonuçlar Doğurur

Meclise sunulan Torba Yasa Teklifinde, Kurumlar Vergisi oranının 5 puanlık artışla yüzde 25’e çıkarılması talebi hakkında konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, muhtemel artışın firmalar ve yatırımcılar açısından olumsuz sonuçlara sebep olacağına dikkat çekti.

Arapgir Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı Başladı

Çevre yatırımları ile örnek projelere imza atan Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgir İlçesi’nin en önemli ihtiyaçlarından biri olan atık su arıtma tesisi kurma çalışmalarına başladı.

Toplam 18580 haber.