MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder’den Polis Haftası Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümü, 6-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çınar, Polis Teşkilatımızla Gurur Duyuyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız.” dedi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Düzenlendi

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme 1. Dönem toplantısı, Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Çınar, Yeşilyurt Belediyesi’nden Emekli Olan Personellere Plaket

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesinde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan personellerle bir araya gelip, hizmetlerinden dolayı teşekkür edip plâket takdim etti.

Başkan Dağ’dan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Işıkgece ‘ye Ziyaret

Başkan Dağ’dan Tarım Ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Ayşe Ayşin Işıkgece‘ye Ziyaret.

Keskin, Virüs Esnafın Kapısında Bağdaş Kurmuş Bekliyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türkiye’de sanki bütün koronavirüsü esnaf ve sanatkar kesimi yayıyormuş gibi bir algı oluşturuldu, onun için esnafın işyerleri kapanıyor” dedi.

Kaya, Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası Kutlu Olsun

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Ali Kaya, yaptığı açıklamada; Değerli Türk Polisimizin Haftası kutlu olsun.

Federasyon Başkanı Özmekik’ten Battalgazi Belediyesi’ne Teşekkür Ziyareti

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval’ı makamında ziyaret ederek, Badminton spor branşına verdiği desteklerden dolayı Battalgazi Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

DEVA Partisi İlçe Kongrelerine Devam Ediyor

 DEVA Partisi Malatya il başkanlığı ilçe kongrelerini yapmaya Hekimhan ve Kuluncak ta devam etti. Hekimhan Taş Han’da yapılan kongreye Deva Partisi kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Gezer, Malatya il başkanı Onur Güneş, il yönetim kurulu üyeleri, Hekimhan belediye başkanı Turan Karadağ ve Hekimhan CHP, İYİ Parti, ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Çilesiz Otobüs Durağı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İl genelinde yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yanında şehir içerisinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı Valilik yanında yer alan Çilesiz Otobüs Durağı’ nda yenileme çalışmaları başlattı.

Rektörü Kızılay,  Yeşilyurt Belediyesinin Kültür Yatırımlarını İnceledi

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Kızılay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Yeşilyurt’un tarihi ve kültürel hazinelerini ön plana çıkarmak amacıyla hizmete sunulan Gedik Kültür Merkezi ile Tarihi Yeşilyurt Konaklarındaki müzeleri inceledi.

Anadolu Basın Birliği’nden MHP MYK Üyesi Ömer Ekici’ye Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Malatya’da uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanlığını yapan ve son olarak MHP kurultay da yeniden MYK’ya seçilen Ömer Ekici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Tuğba Farımaz'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesinden 143 Meslek Çalışanına Mesleki Yeterlilik Belgesi

Yeşilyurt Belediyesi, 143 Meslek Çalışanına ‘ Mesleki Yeterlilik Belgesi’ Kazandırıyor

İyi Parti İl Başkanı Sarıbaş, Çin Zulmüne Sesiz Kalmayız

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, Çin’in Ankara Büyük elçisi’nin  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında söylediklerine tepki göstererek, “ Türkistan’da yapılan işkenceyi tüm dünya ya haykıracağız ” dedi.

Hasırcılar Mahallesi’nin Asfalt Sorunu Çözülüyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ‘Kırsalda asfaltsız yol kalmayacak’ mottosuyla çıktığı bu yolda dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, Hasırcılar mahallesinde toplam 10 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışmalarına başladı.

Toplam 18580 haber.