MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Baruş 10 Nisan Polis Haftası Etkinliklerine Katıldı

Vali Aydın Baruş, Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehitlikte düzenlenen programa katıldı.

Tarlada Hareket, Harmanda Bereket, Bol Bol Ekmek

Malatya’nın ilk kadın girişimcilerinden Ayşe Uzun Kayış, girişimciliğin öncüsü olmaya devam ediyor.

Malatya TSO’da SAHA İstanbul Malatya Buluşması Düzenlendi

Başkan Sadıkoğlu: “SAHA İstanbul Anadolu yapılanmasında biz de varız”

Eyüpsultan Camii, Ramazan Öncesi Gül Suyuyla Yıkandı

Mekke, Medine ve Kudüs'ten sonra İslam aleminin dördüncü önemli merkezi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyarı Eyüpsultan “Onbir Ayın Sultanı”nı karşılamaya hazır.

Yazıhan Durucasu Mahallesi Karantina Alındı

Yazıhan ilçesine bağlı Durucasu mahallesine karantina kararları uygulanmaya başladı.

24 Nisan Tehcir Değildir

Yıllardır Yüce Türk Milletine 24 Nisanı tehcir adı altında lanse edildiğini belirten Türk Sivil Toplum Platform’u Başkanı Serdar Şahin “Aslında böyle bir şey olmadığını söyledi.

Başkan Akgün, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü kutluyoruz.”

Şehit Polis Memuru Hamdi Dikmen Kütüphanesi Açıldı

Vali Aydın Baruş, Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu içerisinde Şehit Polis Memuru Hamdi Dikmen adına yapılan kütüphanenin açılış törenine katıldı.

Vatanın En Vefalıları Unutulmadı

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Polis Haftası dolayısı ile şehit aileleri ile birlikte şehit olan polislerimizi kabirleri başında ziyaret ederek, Kuran-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

Şehit Hamdi Dikmen’in İsmi Kütüphane’de Yaşatılacak

Battalgazi Belediyesi ve Malatya Emniyet Müdürlüğü ortaklığıyla Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu’nda oluşturulan Kütüphaneye, İstanbul’daki bombalı saldırıda şehit olan Malatyalı Polis Memuru Hamdi Dikmen’in adı verildi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İş İnsanı Şevket Salik, Vefat Etti

Başkan Dağ'dan Türk Polis Teşkilatının 176’ncı Yıl Dönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duyuyoruz.

Büyükşehir Belediyesi 2021 Yılı İlaçlama Sezonunu Başlattı

Gürkan: “Haşereyle Mücadelede De Topyekûn Mücadele Edeceğiz”

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 176. Kuruluş Yılı Ziyareti

Emniyet Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri, Vali Aydın Baruş’u ziyaret ile başladı.

Gürkan, Emniyet Teşkilatı Çalışanlarımızın Haftalarını Kutluyorum

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıldönümü Nedeniyle Mesaj Yayınlayan Başkan Gürkan, Emniyet Teşkilatı Çalışanlarımızın Haftalarını Kutluyorum.

Toplam 18580 haber.