MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Anayurt Bulvarı’nın 2.Etap Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehrimizin ulaşım ve trafikte yaşanan yoğunluğunu sonlandırmak için alternatif yol çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Anayurt Bulvarının devamı olan Özsan Sanayi Sitesindeki çalışmalarını tamamladı.

Vali Baruş'dan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı Anma Mesajı

Cumhuriyetimizin 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal’ı, ebedi hayata irtihalinin 28. yıl dönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Özcan, Özal ve Hamido'nun Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ve ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güneş, Özal ve Hamido’yu Rahmetle Anıyoruz

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş yaptığı yazılı açıklamayla 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Malatya Eski Belediye Başkanlarından Hamido’yu ölüm yıldönümlerinde andı.

Başkan Güder'den Özal ve Fendoğlu'nu Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyetinin 8.Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatlarının yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Ağbaba’dan Özal ve Hamido İçin Anma Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden dönemin Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıldönümlerinde yazılı bir açıklama yaptı.

Çınar, Memleket Sevdalısı İki Devlet Adamımızı Saygıyla Yâd Ediyoruz

8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Malatya eski Milletvekillerinden ve Belediye Başkanlarından Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıldönümleri nedeniyle anma mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Anadolu’nun bağrından çıkmış, Malatya olmalarından her zaman iftihar ettiğimiz, memleket ve bayrak sevdalısı iki devlet adamımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”dedi.

Başkan Gürkan, Özal ve Hamido’yu Rahmetle Minnetle Anıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 8. Cumhurbaşkanı hemşerimiz Turgut Özal ile Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve Malatya eski milletvekili Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıldönümü dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Vali Baruş, Şehit Uzm. Çvş. Kızılay’ın Cenaze Törenine Katıldı

Irak’ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine teröristler tarafından yapılan roketli saldırıda şehit olan Hekimhan İlçesi Dursunlu Mahallesi nüfusuna kayıtlı Topçu Uzman Çavuş Hacı Halil Kızılay’ın naaşı sabah Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından Hekimhan ilçemize getirilerek İkindi namazını müteakip defnedildi.

Yeşilyurt Arama ve Kurtarma Ekibi Eğitimlerine Devam Ediyor

Yeşilyurt Arama ve Kurtarma Ekibi, AFAD Müdürlüğünce verilen eğitimler kapsamında enkaz alanında arama ve kurtarma eğitimi aldı.

Başkan Şahbaz, Ramazan Rahmet Kapıların Açıldığı Ay

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MHP İl Başkanı Samanlı’nın Şehitler Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İL Başkanı Mesut Samanlı, şehit denince akla ilk gelen şeyin vatan olduğunu ifade ederek “ Şehit; vatan uğruna gözünü kırpmadan şehadete koşan, ülküsü için canını ortaya koymaktan çekinmeyen, bu dünyada yarım kalan ne varsa cennette tamamlayacak olan kişidir.” dedi.

Malatya Tabipler Odasından Sağlıkta Şiddete Karşı Açıklama

Malatya Tabip Odası’ndan Sağlıkta Şiddete Karşı Yapılan Saldırılara Karşı Bir Basın Açıklaması Yayınladı.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay, Başkan Gürkan’a Ziyaret

Başkan Gürkan’ı Ziyaret Eden Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay,Türkiye Bulunduğu Coğrafya İtibariyle Olağan Üstü Tehditlerle Karşı Karşıya Kalan Büyük Bir Devletir.

Başkan Ali Evren, Malatyalılar Sizi Unutmadılar

8. Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL 28 yıl aradan sonra yine bugünlerde Malatya halkının efkarını tazeledi.. Benimde her yıl rahmetli Özal’ın ölüm yıl dönümü olan 17 Nisan gelince o gün anılarıma bakarak hüzünlenip dualar okuyarak rahmetli Özal’ı anıyorum.

Kültür ve Turizm Müdürü Şişman'dan Turizm Haftası Mesajı

İnsanoğlunun yerleşik düzene geçip bugünkü uygarlığın temellerini atmaya başladığı çağlardan beri ülkemiz, binlerce yıllık süreç içerisinde çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapmıştır.

Toplam 18580 haber.