MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ermenilere Osmanlı Tokadı Geliyor!

Karabağ’ı işgal ederek Azerileri vahşice katleden Ermenilerin işledikleri savaş suçlarını araştırıp gün yüzüne çıkarmak için bir Komisyon kuruluyor!...

Başkan Gürkan, 100 Yılın En Büyük Yatırımları MASKİ Tarafından Yapılıyor

Sütlüce, Dilek Ve Topraktepe’de Çalışmaları İnceleyen Başkan Gürkan; “100 Yılın En Büyük Yatırımları Maski Tarafından Yapılıyor”

Başkan Güder, Hizmetlerimizde Esnafımızı Ön Planda Tutuyoruz

Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hizmetlerimizde esnafımızı ön planda tutuyoruz. Esnafımızın daha iyi iş yapabilmesi, ticaretini geliştirebilmesi için bize düşen vazife ne ise sizlerle her zaman paylaşmaya ve gereken çalışmayı da yapmaya hazırız” dedi.

Ağbaba’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “23 Nisan bu topraklarda esaretin asla kabul edilmeyeceğinin bütün dünyaya gösterildiği tarihtir” dedi.

Malatya TSO’dan MÜSİAD Malatya Şubesi’ne Ziyaret

Başkan Sadıkoğlu: “İş insanlarımızın işlerini geliştirmeleri için varız”

Keskin, Esnafımız 30 Yıl Devlete Bakıyor, Devletimizde 1 Yıl Esnafa Bakmalı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Piyasa böyle devam ederse küçük esnafın ayakta kalması çok zor. Esnafımız 30 yıl devlete bakıyor, devletimizde 1 yıl esnafa bakmalı. Devletimiz esnaftan gelen girdilerden, vergi ve primlerden bu dönem için vazgeçmeli.” dedi.

HÜDA-PAR Malatya İl Başkanı Dönmezer’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, HÜDA-PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer ile Yeşilyurt İlçe Başkanı Veysel Yıldız, Akçadağ İlçe Başkanı Murat Pektaş, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akın ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Yıldız’ı makamında kabul etti.

Yeşilyurt Belediyesi, İnönü Mahallesine Dev Bir Spor Kompleksi Kuruyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İnönü mahallemizdeki toplam 6.760 m2 alanda hizmete sunacağımız Spor Tesisimiz, futbol, basketbol ve voleybol sahalarının yanı sıra bocce sahası ve tenis kortuyla gençlerimizin sportif hayatının zenginleşmesine katkı sunacaktır.” diye konuştu.

Keskin, Özsan’da Yol Sorunu 30 Yıl Sonra Çözüldü

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Özsan Sanayi Sitesi ile Yakınca Alt Geçidi arasında yapılarak çevreyoluna bağlanan yeni alternatif yolda inceleme yaparak, yolun açılmasından dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Çilesiz Otobüs Durağı Yenilenerek Hizmete Sunuldu

Malatya’da şehir içi ulaşım ağının yoğun olarak kullanıldığı alanlardan biri olan ve toplu taşıma araçlarının seferlerinin düzenlendiği Çilesiz Otobüs Durağında yapılan yenileme çalışmaları tamamlanarak durak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

İspendere’nin Enerji İhtiyacı Ges İle Karşılanacak

Başkan Güder: “Sağlık Turizminde Örnek Alınan İlçeler Arasındayız”

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olan Asayiş şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Kültürel Yatırımlarımız, Yeşilyurt’un Gelişen Yüzüdür

Başkan Çınar, Kiltepe Meslek Edindirme Merkezinde Ki Kursiyerlerle Biraraya Geldi.

Malatya'dan Asayiş Haberleri

Orduzu Gençlik Merkezinde İnşaat Çalışmaları Yeniden Başladı

Başkan Güder: “Milyonluk Yatırımları İlçemizle Buluşturmaya Devam Ediyoruz”

Malatya, Kayısı Lokomotifine Yeni Vagonlar Ekliyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 250 milyon doları aşkın ihracat geliri elde ettikleri kayısı ticaretine gastronomi, tarih turizmi ve sanayi ürünlerinde çeşitlenmeyi sağlayacak atılımları eklediklerini söyledi.

Toplam 18580 haber.