MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan, İnşaat Çalışmamız Yılsonunda Tamamlanacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yikob İle Yapılan Protokol Çerçevesinde İnşaat Çalışmalarına Başlanılan Eski Özel İdare Binasının Olduğu Alanda İncelemelerde Bulundu.

Jandarma 23 Nisan’da Çocukları Unutmadı

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101'inci yıl dönümü tüm ilçelerde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Fendoğlu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

MHP Malatya Milletvekili Ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101. Kuruluş Yıl Dönümünü Ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı.

Turizm Haftası ve 23 Nisan Nedeniyle Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konaklarındaki etüt ve eğitim programlarına devam eden bir grup öğrenci Turizm Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Başkan Gürkan, 23 Nisan Milletimizin Yeniden Dirilişinin Yazıldığı Tarihin Adıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Sarıbaş’tan 23 Nisan Kutlaması

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkanı Samanlı’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Güder’den 23 Nisan Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 101'inci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için yayınladığı mesajda “101 yıllık büyük coşkuyu ilk günkü heyecanla kutlayacağız” dedi.

Başkan Sadıkoğlu Hammadde Sorununu Gündeme Getirdi

TOBB Türkiye Mobilya ve Orman Ürünleri Meclisi Toplantısında konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Sanayicimiz hem hammaddeye erişimde sorunlar yaşıyor, hem de konteyner sıkıntısından ürettiği ürünü satamıyor” dedi.

Keskin, Gurur ve Coşkuyla Kutluyoruz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 101. kuruluş yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutladığını bildirerek, “23 Nisan 1920 tarihi bir açılış tarihi değil, emperyalizme karşı bağımsızlığımızın zafer imzasıdır.” dedi.

Ramazan Paylaşmaktır

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaf işbirliğinde ramazan ayı dolayısı ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatıyor.

MHP'ye Toplu Katılımlar Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığına toplu katılım..

İyi Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Kayış’tan 23 Nisan Mesajı

İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik Kayış, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Öğrencileri İle Online Söyleyişe Katıldı

Başkan Gürkan, Şehirleri İnsanların İhtiyaçlar Hiyerarşisine Göre Dizayn Etmeliyiz.

Toplam 18580 haber.