MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Baruş, Çöken Binada İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesi'nde çöken, altında dükkânların bulunduğu tek katlı binada incelemede bulundu.

MAKON Üyelerinden Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyareti

Malatya Konfederasyonu (MAKON) yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette MAKON yönetim kurulu üyeleri; Yaşar Yaman, Ali Karadoğan, Ömer Adıyaman, Nazife Özdemir, Yusuf Usul ve Hidayet Özpolat yer aldı.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Şanlıurfa’yı Gezdi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi kadınlara yönelik yapmış olduğu sosyal, kültürel ve bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra kadınların yurdumuzun güzellikleri ile buluşturmak için düzenli periyotlarda tarihi ve kültürel gezilere de aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kadın Meclisi üyeleri Şanlıurfa iline günübirlik bir gezi programı düzenledi.

Çalık, Malatya’daki Çöken Binadan Çıkarılan Yaralıları Ziyaret Etti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya İnönü Caddesi’nde çöken iki katlı binanın enkazından çıkarılarak tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti.

Ağbaba, Geçmiş Olsun Malatya

"Riskli Binalar Kontrol Edilmeli,Yeni Facialar Önlenmeli"

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Toplam 18562 haber.