MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Çalık, Biz Laf Siyaseti Değil İcraat Siyaseti Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, son 19 yılda kendilerinden önce yapılanların tamamından fazla eseri, projeyi, hizmeti Malatyalıların istifadesine sunduklarını söyledi.

Vatanseverler Derneği’nden Başkan Ayvalı ’ya Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Dernek Başkanı İsmail Ayvalı ’ya ziyarette bulundu.

Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi Yoğun Katılımla Açıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi’nin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

Temassız Oyun Şenliği Millet parkında Gerçekleştirildi

Covid 19 salgını neticesinde pandemi ilan edilmiş, bu kapsamda yüz yüze eğitime ara verilmiş, hastalığın toplumu etkilememesi için çeşitli kısıtlamalar zorunlu olarak getirilmişti.

AKÇADAĞDER'den Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettiler.

Başkan Gürkan Gençlerle Biraraya Geldi

Gençlerimiz Birlik Ve Beraberlik İçinde Olursa Önümüzde Hiçbir Güç Duramaz.

Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Alanında Çalışmalar Yoğunlaştı

Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesinde yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Proje Alanında incelemelerde bulundular.

Malatya'da Deprem!

Malatya'da Bugün 12.19 saatlerinde 4,9 şiddetinde bir deprem oldu. Merkez üssü Pütürge Bölükkaya'da gerçekleşen deprem yerden 5 km derinliğinde olduğu açıklandı.Pütürge'de  Depremin ardından 3'ün altında iki artçı sarsıntı daha gerçekleşti. 

Ağbaba; Sizden Alacak Atatürk Dersimiz Yok

Veli Ağbaba Başkanlığındaki CHP Esnaf Masası 40 Milletvekiliyle Kayseri’ye Çıkarma Yaptı.

Muhtarlar Derneği'nden Başkan Güder’e Ziyaret

Malatya’da yeni kurulan Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Malatya TSO’dan Öğrencilere Bot Yardımı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 1550 çift botu ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

Malatya’da “Milli Ağaçlandırma Günü” Münasebetiyle Fidan Dikme Etkinliği Düzenlendi

Vali Aydın Baruş, “Milli Ağaçlandırma Günü” münasebetiyle Yeşilyurt İlçesi Beydağı Toki Evleri Eski Diş Hastanesi üstünde bulunan alanda organize edilen fidan dikme etkinliğine katıldı. 

Büyükşehir Belediyesi İlçelere Arıtma Tesisleri Yapıyor

Doğanşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin Temeli Atıldı.

Malatya'dan Asayiş Haberleri

2,5 Yılda 10 Bin 600 Adet Fidanı Toprakla Buluşturduk

Yeşilyurt Belediyesi’nden 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Seferberliğine 1.000 Adet Fidan Desteği.

Toplam 18562 haber.