MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Yılın Yerel Yöneticisi - Kültür Turizm Ve Gastronomi Markası Ödüllerine Layık Görüldü

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri töreninde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Yılın Yerel Yöneticisi ve Malatya Gastronomisine katkı ve desteklerinden dolayı Yılın Kültür Turizm ve Gastronomi Markası dalında iki ödül birden verildi.

Yeşilyurt’un Güzellikleri Sinema Sektörüne Farklı Bir Renk Katacak

Yeşilyurt Belediyesinin Katkılarıyla Çekimleri Yeşilyurt’ta Yapılan ‘ Aşk Yolunda’ Sinema Filminin Malatya Gala Gösterimi Yapıldı.

Gürkan: Malatya’nın 50 Yılına Hitap Edebilecek Spor Altyapısı Bu Dönemde Gerçekleştiriliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen protokol sonrasında Orduzu Bölgesinde 35 dönüm alan üzerine kurulan FİFA standartlarındaki sentetik çim saha gerçekleştirilen açılış programı ile Amatör Spor Kulüplerinin hizmetine sunuldu. 

Keskin, Piyasadaki Ateş Sadece Esnafı Ve Vatandaşı Yakmaz, Herkesi Yakar

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Piyasadaki ateş sadece esnafı ve vatandaşı yakmaz, herkesi yakar.  

Battalgazi’ye 5 Bin Metrekarelik Yeni Bir Park Daha Kazandırıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından Fırat Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parkın açılışı gerçekleştirildi. Çocukların büyük bir sevgiyle karşıladığı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’yi güzelleştirmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.” dedi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

(MTSO) Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Yönetim kurulu üyesi Ömer Dinç’le Birlikte Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Anadolu Basın Birliği Genel Merkez, Genel Sekreterimiz Selahattin Arslan Abimiz Vefat Etmiştir.

İyi Partili Kayış: Çocuklar Bizim Geleceğimiz

İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik Kayış, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısı ile açıklamalarda bulundu.

Battalgazi Belediyesi’nin Tam Bana Göre Festival’inde Açtığı Stantta İlgi Yoğun Oldu

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Başkent Millet Bahçesi’nde gençlere yönelik düzenlediği ‘Tam Bana Göre Festival’de yer alan Battalgazi Belediyesi standı yoğun ilgi gördü

Gürkan, Mişmişpark ve Pınarbaşı Bölgesi Güzide Bir Yer Haline Geliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Orduzu bölgesine yapılan Spor Kompleksi çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Komutan Altın’dan TSO Ziyareti

Malatya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

İyi Patili Sarıbaş'dan Faiz Yorumu!

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, faiz kararının açıklanmasının ardından hükümete eleştirel açıklamalarda bulunarak, iktidarı çok sert uyardı.

Memleketin Tamamını Kucaklayan Bir Parti Olacağız

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç ; Ayrıştıran , Ötekileştiren ve Kendileri Gibi Düşünmeyenleri Hain Gören Bir Anlayış  Değil Memleketin Tamamını  Kucaklayan bir Parti Olacağız..

Horata Deresi Üzerine Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yeni Köprü Yapıldı

Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı yılların sorunlarını da bir bir ortadan kaldırıyor.

Başkan Güder, Yüzme Havuzunda İncelemelerde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Toplam 18562 haber.