MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili olarak yayımladığı mesajda, “Battalgazi’de tüm belediyecilik hizmetlerimizi özel gereksinimli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde planlayıp, uyguluyoruz” dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Milletvekili  Çalık, Malatya’ya 4,7 Milyar TL Destek Verildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Malatya’ya 20 yılda 4,7 milyar TL yatırım yaptığını kaydederek, Tarım Kredide verilen destek miktarını tam 479 milyon TL’ye çıkarttıklarını söyledi.

Veli Ağbaba, Engelli Maaşları Asgari Ücret Seviyesine Yükseltilmelidir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’dan 3 Aralık Engelliler Günü Açıklaması.

Başkan Dağ'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Fırat EDAŞ Ekipleri Kesintisiz Enerji Hedefiyle 7/24 Sahalarda

Fırat EDAŞ, Malatya’ya yatırımlarında hız kesmiyor.

Malatya Kent Konseyi Coğrafyamızın Manevi Mimarlarını Tanıtmaya Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu organizasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işbirliğinde “Gelin Tanış Olalım Yunus Emre Paneli ve Tasavvuf Musikisi Dinletisi” programı düzenlendi.

Başkan Akkurt, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dünya üzerindeki ve ülkemizdeki engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına çok önemli bir gün. Bu günü engelli vatandaşlarımız adına, kıymetli adımlar atmaya başlayacağımız bir gün olarak değerlendirmek, elbette çok daha anlamlı olacaktır. 

Başvurular Yarın Sona Eriyor

Sanatsal ve sportif etkinlere büyük önem veren Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonası’na başvurular, 1 Aralık Çarşamba günü sona eriyor. 4 gün sürecek olan Şampiyonaya katılım ise ücretsiz olacak.

Başkan Güder’den Spora Ve Sporculara Tam Destek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadele eden ve 2021-22 sezonuna Karakavakspor galibiyeti başlayan Battalgazi Belediyespor’da forma giyen futbolcular ve teknik ekip ile bir araya geldi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda; 

Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Yeşilyurt Belediyesinin Kendi İmkânlarıyla Yaptığı ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm’ Proje Alanında Çalışmalar Yoğunlaştı.

Askıda Çorba Projemiz Hâyırlı Olsun

Yeşilyurt Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin ‘Askıda Çorba’ Projesini Başlattı.

MABEM’den Anlamlı Etkinlik

Toplam 18562 haber.