MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Şengönül, Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

1 Temmuz 2021 tarihinde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin takdirleri ile Ülkü Ocakları Malatya İl başkanlığına atanan Şengönül, teşkilatın tüm kademelerinde görev yapmış olmasının getirdiği tecrübesini her geçen gün hissettirip her kesim tarafından saygı ve sevgi görmeye devam ediyor.

Çelik Spor Kulübüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Elbistan Kom Gurup Amiri Hakan Çağılcı,  Elbistan Baro Avukatlarından Sezer Ölker, Malatya çelik spor kulübünü hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Hafta sonu Malatya iline Gelen Çağılcı Ve Ölker, ilimizde yeni açılan Çelik SPOR kulübüne gelerek spor kulübünü ziyaret ettiler

Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı, Türkiye Şampiyonasına Katılacak

“Türkiye Şampiyonasında Kentimizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz”

Battalgazi’de Yeni İmar Yolları Açılıyor

Çamurlu Mahallesine 5.Kilometrelik Yeni İmar Yolu.

Hırsızlara Geçit Yok

Malatya’dan Huzur Operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce ilimizin huzur ve güvenliği kapsamında yapılan çalışmalarda 22 gr Metamfetamin, 77 adet uyuşturucu hap, 2.13 gr Esrar, 3 adet tüfek, 1 adet tabanca, 1 adet kurusıkı ve 2 adet kesici alet ele geçirilmiştir.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Kutlandı

5000 Yıllık Tarihimizde Kadınla Erkek Hep Yan Yanadır.

Başkan Çınar, Yapımı Süren Gündüzbey Sosyal Tesislerini İnceledi

“Gurmelerin, Gezginlerin Ve Youtuberların Dikkatini Gündüzbey’e Çekeceğiz”

Vatanseverler Derneğinden Türkiye Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarını Ziyaret Etti.

Başkan Çınar, Engelli Sevim Levent’in Davetini Geri Çevirmedi

“Sevim Levent, Örnek Mücadelesiyle Takdir Topluyor”

Muhtarlarımızla Sahada Birlikte Çalışmaktan Büyük Onur Duymaktayız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kabul ederek bir süre görüştü.

Arslantepe Höyüğü İtalyan Gazetecileri Ağırladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) koordinasyonunda Malatya’ya gelen İtalyan gazetecileri Arslantepe Höyüğünde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.  

Vatanseverler Derneğinden Başkan Gönültaş’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş’a Ziyarette Bulundu Başkan Ayşe Alpaslan, Başkanımızın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

Battalgazi’deki Bilardo Şampiyonası Sona Erdi

Sanatsal ve sportif etkinlere büyük önem veren Battalgazi Belediyesi ile Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyona”sı nefes kesen final müsabakasıyla sona erdi.

Başkan Koçak'tan Vali Vasip Şahin'e Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Derneği, Ankara Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti.

AKÇADAĞDER 2. İstişare Toplantısı Muhtarlarla Gerçekleştirildi

Akçadağ Dayanışma Derneği 2. İstişare toplantısını Dernek binasında Akçadağ Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Toplam 18562 haber.