MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Iğdır’da Sigara ve Tütün Yasaklarına Uymuyorlar

Iğdır’da bir çok yerde kimse kapalı mekanlardaki sigara ve tütün mamulleri yasağını umursamıyor. Hani kapalı yerlerde sigara içilmez, yasaktı. Hani cezası vardı! Kusura bakmayın ama yasağı takan yok.

Akçadağ Kadın Kooperatifinden Saç Kömbesi Tanıtımı

Akçadağ ilçesinin tescilli lezzeti ve tadıyla yöresel bir yemek olan Akçadağ Kömbesi Kooperatifçiliğin Malatya'daki öncüsü Akçadağ Kadın Kooperatifi Başkanı İlkay Akbaş Orijinal Saç Kömbesiyle herkese örnek oluyor.

Battalgazi Belediyesi’nde Sosyal Denge Tazminatı İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında 2022-2023 yıllarını kapsayacak ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalanarak, memurların mali ve sosyal haklarındaki artış yüzde 80’den yüzde 120’ye yükseltildi.

Keskin, Reis Esnafı Duymalı

-Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bu konuda müjde bekliyoruz, ticari taşımacılık yapan esnafımız için yakıttaki KDV ve ÖTV kaldırılmalı, MTV oranları düşürülmeli.

Malatya’da Karla Mücadele Çalışmaları Başladı

Büyükşehir Belediyesi, özellikle yağışların yoğun olarak görüldüğü kırsal mahalleler ile rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Başkan Güder’den Muhtarlar Derneğine İade-İ Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz Ekim ayında kurulan Malatya Muhtarlar Derneğine iade-i ziyarette bulunarak, dernek Başkanı Şahin Demirci ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Yeşilyurt’un Yöresel Kumaşı Ehram, Hünerli Kadınların Elinde Hayat Buluyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Türkiye’de dokumacılığın merkezi olarak gösterilen Yeşilyurt’umuzun tarihi bölgelerinden Çırmıhtı’ya özgü ehram kumaşı, geleneksel hayatımızın kıymetli bir parçası olup, hünerli kadınlarımızın ellerinde geleceğe taşınıyor.

Akçadağ Dayanışma Derneği Hemşerileriyle Buluşuyor

Akçadağ Dayanışma Derneği Gönüllere dokunmaya devam ediyor.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Melekbaba Gençlik Merkezi Faaliyetlerini Sürdürüyor

Vali Aydın Baruş, faaliyete geçerek çevre mahallelerin çocuklarına hizmet vermeye başlayan Melekbaba Gençlik Merkezini inceledi.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Yerli Malı Bilinci

Battalgazi Belediyesi tarafından ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’ kapsamında Hatunsuyu Palabıyık İlkokulundaki öğrencilere yerli malının öneminin anlatılması, paylaşma ve dayanışma bilincini aşılayabilmek amacıyla özel bir etkinlik düzenlendi.

Bir Eksiğiz İsimli Proje

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Toplam 18562 haber.