MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt Belediyesi ‘Geleneksel Spor Şenlikleri’ Renkli Anlara Sahne Oldu

2021 Yılında ki gençliğe yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başarı plâketiyle ödüllendirilen Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Spor Şenlikleri renkli ve heyecan dolu anlara sahne oldu.

Milletvekili Tüfenkci’den Kadın Girişimcilere Destek Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Toprak Ana Kadın Kooperatifini ziyaretinde yaptığı açıklamada, kadınların başarı hikayesi yazdığını dile getirdi.

Esenlik Marketlerinde Dev İndirim

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Anonim Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü, 27 Aralık Salı gününden itibaren 320 üründe yeni bir indirim kampanyası başlatacaklarını söyledi.

Yalçın Topçu, Prof. Dr. Bayram Altan’ı Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi (E) Genel Başkanı, Turizm (E) Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın TOPÇU, Prof. Dr. Bayram ALTAN’ı Ankara’daki ofisinde ziyaret etti.

Fenerbahçe 2-0 ÖK Yeni Malatyaspor

Süper Lig'in İlk Yarının Son Maçında Yeni Malatyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 2 - 0 Yenilerek 2021 - 2022 Sezonunun İlk Yarısını 15 Puan İle Son Sırada Tamamladı.

MASTÖB'ün Yeni Başkanı Nazife Özdemir Oldu

MASTÖB Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği olağan Genel kongresinde Başkanlığa uzun yıllar MASTÖB'e emek veren Nazife Özdemir Getirildi.

Malatya Türk Ocaklarında Deizm ve Açmazları Konulu Konferans

Türk Ocakları Malatya Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen Ocakbaşı Sohbetleri kapsamında Doç. Dr. Hamdi Onay’ın konuşmacı olarak katıldığı “Deizm ve Açmazları” konulu konferans düzenlendi.

Keskin, İndirimlerde Hükümet Öncü Olmalıdır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, vatandaşları esnaftan alış veriş yapmaya davet ederek, “Füze hızıyla zam koyanlara, paraşüt hızıyla indirim yapan marketlere ders verin, milli esnafa sahip çıkın” dedi.

Neden İsraf Şehri Oluyoruz?

“Gündem MALATYA, Amaç MALATYA” konulu toplantının üçüncüsü Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan “Yılın Fotoğrafları” Oylamasına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Başkan Gürkan, Haber, Yaşam ve Spor kategorilerinde foto muhabirleri ve muhabirler tarafından yurt içi ve yurt dışında çekilen fotoğrafların yer aldığı oylamada her bir kategoride oy kullandı.

Bursa’dan Malatya’ya Gönül Köprüsü

Vali Aydın Baruş, iller arasında diyalog ve iş birliği sağlanması amacıyla GAP Turu adı altında ilimizi ziyaret eden Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) Başkanı Ramazan Alp, Bursa Darendeliler Dernek Başkanı Ali Bozkurt, federasyon üyeleri, Bursa basın temsilcileri ile Malatya’da faaliyet gösteren Vakıf temsilcilerini, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerini ve Muhtarlar Dernek Başkanlarını yemekte ağırladı. 

Battalgazi’de 2021 Yılında 1058 Çift Evliliğe “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılı içerisinde toplam bin 58 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Çalık, Malatya Lojistik Üs Olacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kızılay Sistem Yapının Malatya’da eski Vagon Onarım Fabrikası’nın olduğu alanda bir üretim üssü haline dönüştüğünü ifade ederek, Adalet Bakanlığı’ndan Kızılay’a geçişi sağlanan 90 dönümlük alanda bir lojistik üssün kurulacağını söyledi.

Başkan Çınar, İlçedeki Esnafları İşyerlerinde Ziyaret Edip Taleplerini Dinledi

“Esnaflarımızın Milli Ekonomimizin Güçlenmesi İçin Ortaya Koyduğu Gayreti Takdir Ediyoruz”

Fatih Gönültaş’ın İş Yeri Açılışına Yoğun İlgi

Çukurdere Mahallesi Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş’ın Zapcıoğlu caddesinde Zeyrekoğlu Tatlılarının açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Akçadağder'den Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Akçadağ Dayanışma Derneği Akçadağ ilçesinde okuyan öğrencileri de unutmuyor. Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilere Kırtasiye yardımında bulunuyorlar.

Toplam 18562 haber.