MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme 2021 Yılı Son Dönem Toplantısı Düzenlendi.

Başkan Akgün’den;  Yeni Yıl Mesajı

Başkan AKGÜN; “‘01.01.2022’ Sadece Yeni Bir Yılın Başlangıcı Olmayacaktır!”

Geçmişten Geleceğe Tebrikler Malatya Kartpostal Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Geçmişten Geleceğe Tebrikler Malatya Kartpostal Sergisi’nin açılışı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesi’nde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bem-Bir-Sen Şube Başkanlığımızla yaptığımız görüşmelerin ardından belediyemizde görev yapan 119 memur ve sözleşmeli personelimize yönelik sosyal denge tazminatı aylık tavan tutarı olan en yüksek devlet memuru aylığının (ek gösterge dâhil) 0’si olmak üzere Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini imzaladık.” diye konuştu.

Malatya 6. Bölge Teşviklerinden Yararlanmaya Devam Edecek

Malatya’nın, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında 6. Bölge desteklerinden faydalanma süresinin uzatıldığını bildiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Taleplerimize olumlu karşılık veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya’mız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediyesi’nden Marketlere Fahiş Fiyat Denetimi

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, döviz kurundaki düşüşün marketlerdeki fiyatlara yansıyıp yansımadığının tespiti için aralarında zincir marketlerin de olduğu Battalgazi’deki işletmelere yönelik denetimlerine hız verdi.

Başkan Gürkan Temizlik Personelleriyle Bir Araya Geldi

Temizlik Personellerimiz Malatya’nın Temiz Ve Yaşanabilir Bir Şehir Olmasında Önemli Rol Oynamaktalar.

Ağbaba, Zenginlere Verilen Faizi Davul Zurna Çalanlar Ödeyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Akçadağ Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti, ziyaretinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘Türküler Ve Portreler’ Projesi Kapsamında Fahri Kayahan Söyleşi ve Konseri Düzenlendi

‘Türküler ve Portreler’ projesi kapsamında düzenlenen Fahri Kayahan Söyleşi ve Konserinin açılışında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bir bestekâr, bir tambur üstâdı, bir ses sanatçısı, bir oyuncu ve bir senarist olarak hiç unutulmayan eserlerin altına imza atan Malatyalı Fahri Kayahan, Anadolu insanının sesi ve yüreği olmayı başarmış müstesna bir sanatçıdır.” diye konuştu.

Malatya'lılar Kısa Zamanda Biten Deprem Konutlarından Çok Menmun Kaldı

Malatya'da depremden dolayı evleri yıkılan Vatandaşlar Çok kısa zaman içerisinde evleri yapılıp kendilerine teslim edildiğinden  dolayı Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Evleri yapan TOKİ'ye ve Firmalara ayrıca  Emeği geçenlere teşekkür etti.

Bilardonun Dev Adamı

07.11. Aralık 2021  tarihleri arasında  Sharm El Sheihk  ( Mısır) şehrinde gerçekleştirilen Bilardo  Dünya Kupası mücadelesinde ülkemizi temsil eden milli sporcumuz Semih Saygıner  , 7 kez tarih yazarak  dünya şampiyonu oldu.

Başkan Samanlı’dan Malatya Esnafına Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Devletin yanında olduğunu açıklayan tüm şehir esnafı için teşekkür mesajı yayınladı.

Turizm Tanıtım ve Geliştirme Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 2019’da kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve Tanıtma Genel Müdürlüğü işbirliğiyle Malatya’nın tanıtımının bir koordinasyon içerisinde yürütülmesi amacıyla kurulan, sekretaryasını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Malatya Tanıtım ve Geliştirme Kurulu” ilk toplantısını Vali Aydın Baruş başkanlığında yaptı.

Malatya TSO’da İşverenlere Mesleki Eğitim Teşvikleri Anlatıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığında 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu'nda yapılan değişiklikle işverenlere tanınan yeni teşvik ve fırsatlar hakkında toplantı düzenlendi.

İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı Düzenlendi

İl Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Aydın Baruş başkanlığında yapıldı.

Esenlik Marketlerinde 320 Kalem Üründe İndirimler Başladı

Gürkan: Esenlik Marketlerinin Amacı Malatya’da Fiyat İstikrarını Sağlamaktır.

Toplam 18562 haber.