MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Dağ, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 2022 Yeni Yılın Ülkemiz, Milletimiz Ve Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olmasını Rabbimden Niyaz Ediyorum.

Vali Baruş’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajları

Her yeni yıl başarı ve mutluluk beklentilerinin tazelendiği, sağlıklı ve daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda umutlarımızın yeniden filizlendiği bir yıldır.

Vatanseverler Derneği Gençlik Kolları Başkanlığına Ayşehan Barut Getirildi

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Merkezi Tarafından Gençlik Kolları Başkanlığına Ayşehan Barut Getirildi.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Sınav Öncesi Kahvaltı İkramı

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, sınav haftası nedeniyle sabah okullarına gitmek için durakta Trambüs ve Minibüs bekleyen öğrencilere kahvaltılık ve çay ikramında bulundu.

Gürkan, 2022 Yılının Sağlık Huzur Ve Mutluluk Getirmesini Dilerim

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2022 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Gürkan'dan Başkan Keskin'e Ziyaret

Başkan Gürkan; Şehrimizi Mazisine Layık İstikbale Hazırlama Noktasında Hep Birlikte El Ele Vereceğiz

Emniyetten Yılbaşı Tedbirleri

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerce yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Kurtarma Anları ‘Kaputa Vur’ Başlığı İle Sosyal Medyada Gündem Oldu

Araç motoruna giren inatçı yavru kedi Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Paşaköşkü Mahallesi’nde bir apartmanın önünde park halindeki aracın motor kısmına giren inatçı yavru kedi, 'kedi sesi' ile sakinleştirildikten sonra itfaiye ekiplerinin zorlu uğraşları sonucu kurtarıldı.

Battalgazi Emniyetinden Asayiş Haberleri

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerce yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

DEVA Partisi’nden Vatanseverler Derneği'ne Ziyaret

 DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları’ndan Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Merkezini Ziyaret Etti. DEVA Partisi Yönetim Kurulu üyesi ve Battalgazi eski İlçe Başkanı Av. Köksal Atlı, Vatanseverler Derneğinin çalışmalarını takdir ediyorum dedi.

Ağbaba: Sen Hangi Günahın Bedelisin, Ey Nebati

Soylu’nun Dediğini Başkası Söylese Akıl Hastanesine Yatırırlar.

Toplam 18562 haber.