MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt Emniyetinden Asayiş Haberleri

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Yardımcı Kaynak Kitabı Olmayan Okul ve Öğrenci Kalmayacak

Vali Aydın Baruş, Milli Eğitim Bakanlığınca Malatya'daki 13.000'e yakın 8 sınıf öğrencisine ücretsiz Liselere Giriş Sınavı (LGS) için hazırlanan kaynak kitapların dağıtım törenine katıldı.

Malatya TSO Üyelerinin Talepleri Bakan Nebati’ye Sunuldu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile bir araya gelen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimizin yaşadığı ekonomik sıkıntıları ve talepleri dosya halinde sunduk” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Mert’ten Yazıhan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet ve beraberindeki heyet Yazıhan İlçesi’ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Ekonomik Durumu İyi Olmayanların Kapısı Hayır Çarşısı

Başkan Gürkan: 70 Bin Vatandaşımız Vahap Küçük Hayır Çarşısı’ndan İhtiyaçlarını Karşıladı.

BELSOS Personellerine Yangın Eğitimi Verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, resmi kurumlar başta olmak üzere okullar, fabrikalar ve özel iş yerlerinde başlattığı yangın ile ilgili eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Battalgazi’nin Torunları Trambüste Sarıkamış Şehitlerini Andı

Battalgazi Belediyesi, tarihimizin en acı olayları arasında yer alan ve binlerce askerimizin donarak şehit olduğu Sarıkamış Harekatının 107.yıldönümünde milli bilinci yaşatmak için Trambüs içerisinde özel bir tiyatro gösterisi düzenledi. Duygu dolu anların yaşandığı tiyatro gösterisinde yolcular gözyaşlarına hakim olamadı.

Ülkü Ocaklarından Başkan Güder’e İade-i Ziyaret

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve yönetim kurulu üyeleri, daha yaşanabilir bir Battalgazi için gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e iade-i ziyarette bulunarak, istişarelerde bulundu.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için geldiği Malatya’da, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve beraberindeki heyetle birlikte ziyaret etti.

MASKİ’de Arama Kurtarma Ekibi Kuruldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın isteği ile MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde, gönüllü personelden oluşan 35 kişilik arama kurtarma ekibi kuruldu.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerce yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üzerinden toplam 2 adet tabanca, çok sayıda fişek,  19.21 gr uyuşturucu madde ve 101 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. 

Milletvekili Çakır, Yeşilyurt Mesleki Eğitim Ve Yaşam Merkezini İnceledi

“Malatya’nın Kültürel Vizyonuna Değer Katan Bir Merkez”

Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Güreş Sahasını İnceledi

“Yeşilyurt Güreş Sahasıyla Yeni Bir Yaşam Alanına Daha Kavuşacağız”

Başkan Sadıkoğlu, İhracatta Tarihi Rekor

Başkan Sadıkoğlu: “425 milyon dolar ile ihracatta tarihi rekor kırdık”

MASKİ, Elektiriği Daha Ucuz Kullanacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün elektrik abonelik tarifesinde değişikliğe gidildi.

Toplam 18562 haber.