MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Baruş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, halkın haber alma özgürlüğünün de en etkili vasıtasıdır.

Şehit Mehmet Çelik’in Adını Taşıyan Kütüphane Törenle Açıldı

Vali Aydın Baruş, Şehit Mehmet Çelik adına Fuat Sezgin Anadolu Lisesinde kurulan kütüphane açılış törenine katıldı.

DSİ Olarak Vatan Topraklarını İhya Etmeye Devam Ediyoruz

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 11. Kalkınma Planı ve Tarım Şurası kararları doğrultusunda Bölgesel Kalkınma projeleri olan GAP, KOP, DAP ve DOKAP başta olmak üzere sulama yatırımlarını hızlandırarak verimli topraklarımızın bereketine bereket katmaya, ülkemizi su yatırımları ile ihya etmeye devam ediyor.

Beydağı Tabiat Parkı Gençlik ve Spor Merkezi İnşaatı Başladı

Vali Aydın Baruş, Beydağı Tabiat Parkı Gençlik ve Spor Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Battalgazi’de Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

Ulaşım yatırımları kapsamında ilçenin birçok noktasında çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hatunsuyu Mahallesinde 4.5 kilometrelik stabilize serim çalışmalarının startını verdi.

Çalık, 24 Ocak Depremi Sonrası Doğanyol’u Yeniden İnşa Ettik

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Doğanyol’u yeniden inşa ettik. Burası bir film platosu gibi oldu. Doğanyol’a 1 milyar liraya yakın yatırım yapıldı.

Ağbaba, Yeni Malatyaspor Sahipsiz Değildir

Hakemler Pozisyonlara Düdük Çalmak Yerine, Takımımızın Hakkını ‘Çalıyorlar.’

Başkan Gürkan, Başarılı Olan Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından açılan görevde yükselme sınavında başarılı olan personeller, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Başkan Çınar, Temizlik İşleri Müdürlüğü Yetkilileriyle Bir Araya Geldi

Hedefimiz; Temiz Ve Düzenli İlçe İmajımızı Koruyup, Güçlendirmektir.

Gürkan, Yeni Devlet Hastanesi Malatya İçin Önemli Görevler İfa Edecek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçesinde bulunan Yeni Devlet Hastanesi inşaat sahasında çalışmaları inceleyerek yetkililerden gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

Ülkü Ocaklarından Türkiye'de Bir İlk "Blok Zincir Akademisi"

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabından Türkiye'de bir ilk olan Blok Zincir Akademisi'ni kurduklarını açıkladı.

Sarıkamış Şehitleri Battalgazi’de Anıldı

Battalgazi Belediyesi, 1914 yılında eli silah tutan herkesin savaşa çağrıldığı ve binlerce askerimizin donarak şehit olduğu Sarıkamış Harekatının 107.yıldönümünde “Biz Unutmadık Ya Siz?” adlı bir anma programı düzenledi.

Taşçı, Trafik Sigortası Kaza Ve Araç Teminatları Artırılmalı

Malatya TSO Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı Serap Taşçı, trafik kazaları sonrası ödenen araç ve kaza teminatlarının günümüz şartlarına göre düşük olduğunu belirterek artırılmasını talep etti.

MASKİ, Battalgazi Kadıçayırı’nın Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2022 yılında yatırımlarına devam ediyor.

Başkan Çınar, Ahmet Karakuş’un Akülü Araç Talebini Yerine Getirdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, büyük bir gayret ve çabayla okul hayatını aksatmadan sürdürüp örnek bir mücadele veren engelli Ahmet Karakuş’u ikamet ettiği Atatürk mahallesindeki evinde ziyaret ederek, talep ettiği akülü aracını teslim etti.

Battalgazi Emniyetinden Asayiş Haberleri

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Toplam 18562 haber.