MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt’ta ki Kültürel Yatırımlar, Kentimizin Vizyonuna Değer Katıyor

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezini İnceledi.

AKÇADAĞDER Yerel Basını Unutmadı

Akçadağ Dayanışma Derneği Malatya'da faaliyet gösteren yerel basın mensuplarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü dernek binasında kutladı.

Başkan Özkan, 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Sadıkoğlu, 10 Ocak Gazetecilerin Gününü Kutladı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan İnce, Servis Yönetmeliğindeki Değişikliklerde Sayın Gürkan’ın Büyük Destekleri Olmuştur

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ile minibüs ve servisçi esnafları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Malatya Havalimanı’nda Aralık Ayında, İç Hat Yolcu Trafiği 49.717 Oldu

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2021 yılı Aralık ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başhekim Deniz,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşlarımızın haber alma hakkının korunması demokrasimizin işlerliği açısından hayati öneme sahiptir.

Ramazan Soylu, Gazeteciler Her Zaman Yanımızda Oldu

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Yaptığımız Çalışmalarda Her Zaman Yanımızda Olan Bizlerin Sesini Yaptıklarını Kamu İle Paylaşan Tüm Gazetecilerin 10 Ocak Gününü Kutluyorum Dedi.

Milletvekili Çalık, Belediyecilik AK Parti’nin İşidir

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan’ın 2024 seçimlerinde AK belediyecilik ile tanışması temennisinde bulunarak, “Kim ne derse desin, belediyecilik AK Parti’nin işidir. Hekimhan’ımıza eser, hizmet, gönül belediyeciliği yakışır” dedi.

Başkan Canbay, 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Mustafa Canbay, Toplumun sesi ve vicdanı olan, halkla yöneticiler arasında adeta bir köprü vazifesi görerek yol gösterici görevi gören Basın Emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyorum.

TAF Başkanı Fatih Çintimar’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Gürkan: Malatya’da Ulusal Ve Uluslararası Müsabakaların Yapılmasını Bekliyoruz.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerce yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üzerinden toplam 92 gr uyuşturucu madde, 350 adet uyuşturucu hap, 6 adet kesici alet, bir adet ruhsatsız tüfek, bir adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirilmiştir.

10 Ocak İdareciler Günü Münasebetiyle Vali Baruş’a Ziyaret

10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutladılar.

Sarıkamış Şehitlerimizi Rahmet Ve Minnetle Yâd Ediyoruz

‘107’nci Yılında Yeşilyurt’tan Bürücek Yaylasına 5.Sarıkamış Şehitlerimizi Anma Bisiklet Turu’ Düzenlendi.

Toplam 18562 haber.