MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Çınar’dan Ağaç Sanatkârları Ve Mahrukatçılar Odasına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ağaç Sanatkarları Esnaf Odası ile Mahrukatçılar Esnaf Odasını ziyaret ederek, yapılan seçimlerin ardından göreve getirilen Başkan ve Yönetim Kurullarını tebrik etti.

Çalık, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerine Doğal Gaz Müjdesi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinin doğalgaz projelerinin bu yılın yatırım programına alındığını açıkladı.

AK Parti Malatya Kadın Kolları’ndan ABYB’ye ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ve AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç , Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundular.

Vali Baruş, Polis Memuru  Ferhat Özcan’ın Cenaze Törenine Katıldı

Vali Aydın Baruş, Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde görevde iken silah kazası sonucu başından yaralanarak hayatını kaybeden Polis Memuru  Ferhat Özcan’ın cenaze törenine katıldı.

Sosyal Yaşam Merkezi, Yaz Kış Yoğun İlgi Görüyor

Doğunun incisi Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde sportif faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri ve her yaştan vatandaşın katıldığı farklı branşlardaki sanatsal kurslar büyük ilgi toplamaya devam ederken, bir yandan da el sanatları kurslarıyla nitelikli eleman yetiştirilmesine fırsatlar sunuyor.

Başkan Yıldırım,  Pütürge Adıyaman'a mı Bağlanıyor?

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Pütürge Tepehan'da yapılması planlanan Büyükçay Barajı hakkında açıklamalarda bulundu.

İŞGEM Projesinin Yüzde 60’ı Tamamlandı

Başkan Sadıkoğlu, İŞGEM Mesleki Eğitim Merkezi inşaat çalışmalarını inceledi.

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Sağlık Bakanlığı onaylı 2’inci kez düzenlenen ve 18 kursiyerin katıldığı ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’’ yapılan açılış konuşmalarının ardından başladı.

Keskin, Yeni Malatyaspor'a Acil Sahip Çıkmalı

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, kentin ortak sevdası Yeni Malatyaspor’un kalıcı olduğunu belirterek, herkesi ve her kesimi yapılan haksızlıklar karşısında takıma sahip çıkmaya davet ederek, “Malatya bu kadar sessiz bir memleket değildi” dedi.

Hanımınçiftliği-Taştepe Viyadüğü Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Kuşak Yolu projesi kapsamında yapılan Hanımınçiftliği-Taştepe Viyadüğünde çalışmalar tamamlandı.

Gökçe, Genel Sekreter ve Teşkilat Başkanlığına Atandı

Av. Soner Gökçe Türkiye Değişim Partisi, Parti Meclisi Tarafından Genel Sekreter ve Teşkilat Başkanlığı Görevine Seçildi.

Başkan Uçkan, Yerel Basın Ayrım Yapılmadan Desteklenmelidir

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Büyükşehir Belediyesinden Personellere Yönelik Siber Güvenlik Eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kurum içerisinde personelin güncel olarak bilgilendirilmesi ve yapılan çalışmalarda personellerin verimliliğinin artırılması noktasında yaptığı hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Çocuklara Sinema Etkinliği

Battalgazi Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında çocuklara sinemayı sevdirmek amacıyla düzenlediği programda ilkokul öğrencilerini sinemayla buluşturdu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de keyifli dakikalar geçiren öğrencilerin çizgi film heyecanına ortak oldu.

Çalık, Üreticilerimizin Arpa Teminindeki İhtiyacı İle İlgili Sorununu Çözdük

AK Parti Merkez  Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Hayvan üreticilerimizin yem ihtiyacıyla ilgili sorunları masaya yatırdık. Üreticilerimizin öncelikle yemle ilgili sorunlarının aşılması için arpa teminindeki engelleri ortadan kaldırmak için Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile bir görüşme yaptık.

Toplam 18562 haber.