MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ağbaba, Düşman Olsa Ülkenin İtibarıyla Bu Kadar Oynamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulun’da yaptığı konuşmada emeklilerin durumunu anlattı, AKP’ye yakın isimlerin büyükelçi olarak atanmasına sert tepki gösterdi.

Başkan Alpaslan, 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü Kutluyorum

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,  Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Yerel Basın Ayrım Yapılmadan Desteklenmelidir dedi.

Mahallelerimizin Fiziksel Ve Sosyal Gelişimleri Çok Net Gözüküyor

Vali Baruş Ve Belediye Başkanı Çınar, Dilek Mahallesindeki Yatırımları İncelediler.

Vali Baruş Dilek Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş Yeşilyurt İlçesinde bulunan Dilek Mahallesini ziyaret ederek muhtar Ali Aslan’dan mahallenin sıkıntılarını dinledi.

Gürkan, Malatyaspor Malatya’mızın Ortak Değeridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 1966 Malatyaspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek taraftarlarla bir araya geldi.

KOSGEB’in Hızlı Destek Programına Başvuru Nasıl Yapılır?

Malatya TSO Eğitim Akademisi’nde konuşan KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki, salgından etkilenen mikro ve küçük işletmelerin KOSGEB’in Hızlı Destek Programından nasıl faydalanacağını anlattı.

Keskin’den Oda Başkanlarına “Hayırlı Olsun” Ziyareti

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, olağan genel kurulları tamamlanan odaların başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Güder, Sanayici Esnaflarıyla Fikir Alışverişinde Bulundu

Başkan Güder: “Kendimize Yol Haritası Çıkarıyoruz”

Vali Baruş, Battalgazi ve Kırçuval Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Battalgazi ve Kırçuval Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Gürkan, Sürücü Adayları İçin Yeni Parkur Yapılması Noktasında Çalışma Başlattık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen programa katılarak, sürücü kursları ve eğitimcilerle bir araya geldi.

Malatya Toplu Taşımaya Zam Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ bünyesinde hizmet vermekte olan şehir içi toplu taşıma araçları ücretlerinde UKOME Kararı doğrultusunda zam yapıldı.

Milletvekili Çalık, Özel Çocukların Çalıştığı Kafeyi Ziyaret Etti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kışra süre önce açılan ve özel çocukların çalıştığı Gülen Yüzlet Kafe’yi ziyaret etti.

Mekke’nin Fethi Konulu Program Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği organizasyonunda 11 Ocak 2022 yılının Mekke’nin Fethi’nin 1392. yıl dönümü olması vesilesi ile bir program düzenlendi.

Malatya’nın Yüksek Kesimlerinde Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, özellikle yağışların yoğun olarak görüldüğü kırsal mahalleler ile rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Çınar’dan Keskin’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığa yeniden seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Battalgazi’deki Öğrencilere Sınav Desteği Sürüyor

“Gençlerle Sınav Maratonu” projesiyle büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere eğitim seti dağıtımlarına devam ediyor.

Toplam 18562 haber.