MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Meclis Üyesi Murat’tan Anadolu Basın Birliği’ne Ziyaret

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi Vahap Murat Bey, Eski İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte 10 Ocak Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Ettiler. Meclis Üyesi Vahap Murat, Bizler her zaman basınımızın yanındayız, Yerel basınımızın çalışmalarını takdir ediyoruz dedi.

Malatya'da İçme Suyuna 5 Zam Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Oy çokluğu ile alınan karararına göre, İçme Suyu Fiyatına 5 oranında zam yaptı. İçme Suyundaki zamlı tarife Şubat ayından itibaren geçerli olacak.

Boks'ta Malatya'lı 2 Bayan Sporcu Türkiye Şampiyonu Oldu

Kırşehir'de 07-13 Ocak Tarihleri Arasında Düzenlenen U-22 Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Malatya'lı 2 Boksör Türkiye Şampiyonu Oldu.

Eğitim Sen’den Cuma Günü 1 Günlük İş Bırakma Eylemi

Malatya EKSEN Eğitim Sen olarak genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda, Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle yaşanan enflasyon karşısında devlet memurlarına verilen zam oranının gerçekçi olmadığına ve daha önceki taleplerimizin yerine getirilmediğine dikkat çekmek amacıyla üyelerimizin katılımıyla bugün 14 Ocak 2022 Cuma günü 1 günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirdik.

Milletvekili  Çalık, Malatya Adalet Sarayı 2022 Yatırım Programına Alındı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Adalet Sarayının 2022 yılı Adalet Bakanlığının yatırım programına alındığını ve yerel mimariye uygun olarak inşa edileceğini açıkladı.

2000 Yılı Öncesi Binaların Yıkılıp Acilen Yenisi Yapılmalı

MİMDER Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, 2000 Yılı Öncesi Yapılan Eski Bina ve Konutların Acilen Yıkılıp Yeniden Yapılması Lazım Dedi.

Kızılay’a Kan Bağışı

Oğlunun Doğum Gününde 35’nci Kan Bağışını Yaptı, Malatya’da Faik Akgül adlı vatandaş 35’nci kan bağışında bulundu.

Keskin, Kavga Eden Aileleri Barış Yemeğinde Buluşturdu 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Özbay ve Arslan aileleri arasında çıkan kavga sonrasında aile büyüklerini barış yemeğinde bir araya getirdi.

BBP Akçadağ İlçe Başkanı Koyun’dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı Ziyaret Ederek Gazeteciler Gününü Kutladı.

Başkan Güder, Başarılı Sporcuları Ağırladı

Sakarya’da düzenlenen Wushu Kung Fu Geleneksel Türkiye Şampiyonasına Malatya’dan katılan ve başarıyla dönen Orhan Gazi Ortaokulu öğrencileri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Başkan Çınar, İnönü Mahallesi Spor Kompleksini İnceledi

İnönü mahallesinde yapımı tamamlanan Spor Kompleksini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İnönü mahallemizdeki toplam 6.760 m2 alanda hizmete sunduğumuz futbol, basketbol ve voleybol sahalarının yanı sıra bocce sahası ve tenis kortuyla spor kenti olma hedefimize önemli bir katkı sunmuş olduk.” diye konuştu.

2021 Yılı Asayiş, Kaçakçılık, Terör Olayları Değerlendirmesi

Terörle Mücadele Konularında; (39) terör niteliğinde olaya müdahale edilmiş olup, (46) şüpheli yakalanmış, bu şüphelilerden (18)’i tutuklanmıştır.

Toplam 18562 haber.