MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Yıldırım, Yamadağ Kayak Merkezi Yılan Hikâyesine Döndü

Yama Dağı Kayak Merkezi İçin Milyonlar Akıttınız Ama Bir Ardahan Kadar Olamadınız!

Başkan Güder’den Galerici Esnafına “Geçmiş Olsun” Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yoğun kar yağışı sonrası çatısı çöken Yeşiltepe Galericiler Sitesindeki esnafları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vahim olayda tek tesellilerinin canın kaybı olmadığını söyleyen Başkan Güder, esnafların mağduriyetinin giderilmesi noktasında konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Ağbaba Meclis’te Malatya’nın Çözülmeyen Sorunlarını Anlattı

Ağbaba: 1 Milyar Liraya Mal Olacak Dedikleri Adliyeye Bin Lira Ayırmışlar.

Battalgazi’de Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Malatya’da dün akşam saatlerinden bu yana devam eden kar yağışının ilk anından itibaren alarma geçen Battalgazi Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde titizlikle yürüttüğü karla mücadele, tuzlama ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Uçkan’dan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı Ziyaret ederek dernek hakkında bilgiler aldı. Başkan Ahmet Ercan Uçkan, Bizler Gelecek Partisi olarak STK’larımıza önem veriyoruz ve destekliyoruz dedi.

Kadınlar Hem Öğreniyor Hem De Ev Ekonomilerine Katkı Sağlıyor

Battalgazi’de kadınları üretkenliğe teşvik etmek ve dezavantajlı kadınlar için meslek edindirme kursları açmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, insanı önceleyen projelerle her kesimden büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Karademir'den Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir Gazeteciler günü dolayısıyla Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret etti.

Gelecek Partisi İl Başkanı Dr.Uçkan,”Halkın Gündemi Ekonomi”

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı’nca organize edilen  ve bir süredir devam etmekte olan “Gönül Buluşmaları” , sorunların dile getirildiği  istişare toplantılarına dönüştü. Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan,” Kime dokunsak binlerce ‘ah’ işitiyoruz. Halkımızın durumu sıkıntılı bunu çok net sahada görüyoruz” dedi.

Battalgazi’de Can Dostlar İçin 19 Yeni Besleme Noktası

Sokak hayvanları ve yabani hayvanlar için yürüttüğü çalışmalarına hız veren Battalgazi Belediyesi, sokaktaki 'Can Dostlar’ için ilçenin 19 farklı noktasında yeni besleme noktaları oluşturdu. Başkan Güder, “Battalgazi’deki can dostlarımızın daha iyi şartlarda beslenmelerini sağlıyoruz, hayvanseverlerin gözü arkada kalmasın” dedi.

Milletvekili Çalık, Esnafımızın Her Zaman Yanında Olduk

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, pandemi sürecinde esnafa ciddi desteklerin verildiğini, bundan sonra da desteklerin süreceğini söyledi. 

Gürkan, Şehrimize Yapılacak Hizmetler İçin El Ele Vereceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Hafızalardan Silinmeyecek Özel Bir Proje

Milletvekili Çalık İle Belediye Başkanı Çınar, ‘Gıda Destek’ Projesinden Faydalanan Üniversite Öğrencilerini Ziyaret Etti.

Son Dakika! Kar Tatili

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Toplam 18562 haber.