MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi ‘Türkiye’de Kadın Hakları’ Semineri Düzenledi

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen ‘Türkiye’de Kadın Hakları’ seminerinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 2022 Yılını Kadın ve Aile Yılı olarak ilan ettik.

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Kış Günlerinde Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde aç kalmaması için çaba sarf eden Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarına yem ve mama bıraktı.

Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadele İçin Tayakkuza Geçti

Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadele İçin Tayakkuza Geçti, Ekipler İlçenin Dört Bir Tarafında Çalışıyor.

Başkan Çinkılıç'tan Ticaret Borsasına  Ziyaret

Ziyaret programlarına hız kesmeden devam eden Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Çinkılıç ve parti yönetimi Malatya Ticaret Borsasını ziyaret ederek Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan ile görüştü.

Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Salon Futbol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından birimler arasındaki kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamak adına düzenlenen Salon Futbol Turnuvası başladı.

Başkan Arıcak, Başkan Çınar’ın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Bizler Bugün Alperen Gençlerimizle Birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar Beyi Makamında Ziyaret Etik. Başkan Yalçın Arıcak, Başkan Çınar Beyin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

Sadıkoğlu, Çatı Çökme Olayı Yaşanan Esnaf Ve Sanayicileri Ziyaret Etti

Malatya’da etkili olan kar yağışı galericiler sitesi ve organize sanayi bölgesinde çatıların çökmesine neden oldu. Milyonlarca liralık zararın meydana geldi galericiler sitesine ve 1. OSB’deki fabrikaya giden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, meydana gelen zararın bir an önce karşılanması için yetkililere çağrıda bulundu.

Kiraz Kalp Hastasına 15 Gün Sonrasına Randevu Verilir mi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, günümüzde hastaneden randevu alabilmenin çok zor olduğunu belirterek; “Pandemide maske dağıtamayanlar, bugün hastalara randevu veremiyorlar. Sağlıkta dönüşüm dedikleri hastaları eve hapsetmek olsa gerek” dedi.

Keskin’den Galerici Esnafına Geçmiş Olsun Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, sundurmaların çökmesi sonucunda 15 aracın zarar gördüğü Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ne giderek burada esnaflara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sadıkoğlu’ndan Keskin’e Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığa yeniden seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Kayış, Malatya’da Su Fiyatları Sürekli Artacak

İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik Kayış, Malatya'da içme suyuna yapılan Yüzde 35’lik zammı eleştirdi.

Çalık, Altay Kışlası’nda Yeni Bir Yerleşim Alanı Oluşacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Altay Kışlası’ndaki 2 bin dönümlük alanın Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devrinin gerçekleştiğini ifade ederek, “Özsan ve Yeni Sanayi Siteleri, Keresteciler, Ayakkabıcılar, Mobilyacılar, Yapı Malzemecileri, Gıda Toptancıları, Oto Tamircileri, Demirciler, Depolama Alanları, Tekstil Atölyeleri ve Galerici Sitelerinin de içinde olabileceği Malatya’nın yeni bir yerleşim alanı oluşacak.

Milletvekili Çalık'tan Ülkü Ocaklarına Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya milletvekili Çalık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Şengönül'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

500 İş Makinası Ve 1.300 Personel Sahada

Malatya Büyükşehir Belediyesi, il genelinde etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte teyakkuz halinde ilçe belediyeleriyle birlikte koordineli bir şekilde karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Toplam 18562 haber.