MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan, Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Yolların Ve Ana Arterlerin Açılması, Hastaların İlgili Yerlere Ulaştırılması Noktasında Hiçbir Problemimiz Yok.

Başkan Gürkan, Zarar Ziyan Telafi Edilir Can Kaybının Olmamasın

Yoğun kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Çarşamba Günü Galericiler Sitesinde meydana gelen sundurma çökmesiyle ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Galericiler Sitesi Dernek Başkanı Yalçın Yalçın’ı ve esnafları ziyaret etti.

Vatandaşlardan Yeşilyurt Belediyesine Teşekkür

Yeşilyurt Belediye Ekipleri Hem Kapanan Yolları Açıyor Hemde Vatandaşların Yardımına Koşuyor

Başkan Sadıkoğlu, Sigorta Sektörünün Sorunları Bakana İletildi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “TARSİM Poliçe Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”nda konuşan Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, komisyon oranları başta olmak üzere sigorta sektörünün sorunlarını Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye ilettiklerini belirterek, konunun takipçisi olduklarını söyledi.

Mesleki Eğitime Vurulan Neşter İle Yola Devam Edeceğiz

Çıraklar, Kalfalar ve ustaların ülkemize yeni yatırımcılar iş alemi açacaklarına inanıyorum. Bir zamanlar 28 Şubat’ta mesleki okulların üniversiteye girerken puanı silinerek başlarlardı.

Kayıp Alzheimer Hastasını Battalgazi Zabıtaları Ailesine Teslim Etti

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saatlerinde kaybolan 58 yaşındaki Alzheimer hastası İzzettin Köse’yi Hasanbey caddesinde bularak ailesine teslim etti. Babalarına kavuşan aile, sevinç gözyaşlarına hakim olamadı.

Kar Yağışının Ardından İtfaiye Daire Başkanlığı 114 Olaya Müdahele Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını bütün birimleriyle etkin bir şekilde sürdürüyor. Karla mücadele çalışmalarında özellikle yangınlar, su baskınları ve trafik kazalarında İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri olaylara anında müdahale ediyor.

Battalgazi Belediyesi Ekipleri ‘Tavukları’ Telef Olmaktan Kurtardı

Malatya’da etkili olan kar yağışının ardından tavuklarına yem veremeyen vatandaşın yardımına Battalgazi Belediyesi ekipleri yetişti. Ekiplerin 5 saatlik zorlu bir yolculuğun ardından iş makinelerinin yardımıyla götürdüğü yemler sayesinde tavuklar telef olmaktan kurtarıldı.

Ana Arterlerde Kar Kaldırma Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarına etkin bir şekilde devam ediyor. Malatya merkez ve 11 ilçede Malatya Büyükşehir Belediyesi yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri 24 Saat Kar Mesaisinde!

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, Malatya’da zorlu kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yoğun kar yağışı nedeniyle oluşabilecek mağduriyetleri en kısa zaman diliminde çözüme kavuşturabilmek amacıyla 24 saat kar mesai yapıyor. Kar nöbetini sürdüren ekipler, tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Vali Baruş Yol Açma-Yol Temizleme Çalışmalarına Katıldı

Vali Aydın Baruş, yoğun kar yağışı nedeniyle trafik akışının kesilmemesi için Hekimhan-Sivas yolunun yol açma çalışmalarına katıldı.

Başkan Uçkan, Sokak Hayvanlarını Unutmayalım

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığının Organizasyonu İle Sokaklarda Yaşayan Sokak Hayvanlarına Dağıtılan 15 Çuval Kedi Maması ve 40 Çuval Köpek Maması Çok Sayıda Kedi ve Köpeğe Can Oldu.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Esnaf Odası Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yapılan seçimler sonrası göreve yeniden seçilen esnaf odası başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

MASKİ, Şükür Kurbanı Kesti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından kar yağışı nedeniyle ‘Şükür Kurbanı’ kurbanı kesildi.

Malatya İyi Parti İl Başkanlığı İçin Kamil Göksu İsmi Geçiyor

Ankara Malatyalılar Federasyon Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Üyesi Kamil Göksu İsminin İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı İle Anılması Malatya Siyasetine Hareket Getirdi.

Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İle Görüştü

Bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabulleriyle Malatya’daki çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Toplam 18562 haber.