MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İlacı Biten Hastanın Yardımına Battalgazi Belediyesi Yetişti

Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışının ardından ilacı biten kronik şeker ve tansiyon hastası Fatma Şaşa’nın yardımına Battalgazi Belediyesi ekipleri yetişti.

Malatya’lı Kızlar Türkiye Boks Şampiyonu Oldu

Vali Aydın Baruş, Zonguldak'ta gerçekleştirilen Nuri Eroğlu Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Malatyalı Hatice Akbaş ve Rabia Topuz’u makamında kabul etti.

Başkan Gürkan; Malatya’nın Her Noktasında Ekiplerimiz Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TOKİ Karagöz bölgesinde sürdürülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdüren ekiplere gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

OSB’lerdeki Enerji Sorunu İstişare Edildi

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, OSB’lerde yaşanan enerji sorunu gündemiyle düzenlenen Sanayi ve Enerji Bakanlarının da bulunduğu toplantıya katıldı.

Vali Baruş Kar ile Mücadele Çalışmalarını Denetledi

Vali Aydın Baruş, kar yağışının olumsuz etkilerinin en aza indirgenmesi, vatandaşlarının mağduriyetlerinin en kısa sürede giderilmesi ve kapanan yolların durumunu incelemek amacıyla şehirler arası yol güzergahlarında incelemelerde bulundu.

Odunlukta Çıkan Yangın Korkuttu

Müstakil evin odunluğunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Merkez Yeşilyurt Özalper Mahallesi'nde yabancı uyruklu ailenin yaşadığı müstakil evin odunluğunda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Başkan Sadıkoğlu, Kısıtlama OSB’lerden Başlamamalı

Organize Sanayi Bölgelerinde 72 saat sürecek elektrik kısıtlamasına ilişkin değerlendirme yapan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Kısıtlamanın sanayimize yansıtılması yerine farklı çözüm yolları bulunması üretimde aksamaları en aza indirecektir” dedi.

Hekimhan Belediyesinden Doğa’daki Hayvanlar Yiyecek Bırakıldı

Malatya’nın Hekimhan İlçesinde Doğal Ortamda Yiyecek Bulmakta Zorlanan Yaban Hayvanları Unutulmadı.

Başkan Kiraz, İktidar İnsanların Yoksulluğuyla Alay Etmektedir

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Zamlarla ilgili yaptığı değerlendirmede, iktidar insanların yoksulluğuyla alay etmektedir.” Dedi.

Başkan Güder, Karla Mücadele Çalışmalarını İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, karla mücadele ekiplerinin kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplere tatlı ikramında bulundu.

Başkan Çınar’dan Öğrencilere Karne Hediyesi

3 Bine Yakın Öğrenci ‘Başkan Çınar’dan Öğrencilere Karne Hediyesi’ Sinema Etkinliklerine Katıldı.

Başkan AKGÜN’den 24 Ocak Elazığ Depremi Açıklaması

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN “24 Ocak Elazığ Depremi” Yıl Dönümü Mesajı Yayınladı.

Balıkesir'de Deprem!

Son Dakika.... Deprem... Balıkesir'de Deprem...

Yeni Malatyaspor  1 - 1  Beşiktaşspor

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 23. haftasında kendi sahasında Beşiktaş’la 1 - 1 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü.

Dünya Mirası Arslantepe Höyüğü’nde Kartpostallık Görüntüler

Malatya’da etkili olan kar yağışının ardından Anadolu’nun en eski şehir devletinin kurulduğu ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Battalgazi’deki Arslantepe Höyüğü’nde kartpostallık görüntüler oluştu.

Toplam 18562 haber.