MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yoğun Karda Battalgazi’deki Can Dostlar Unutulmadı

Battalgazi’de kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Battalgazi Belediyesi sahip çıkmaya devam ediyor.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2022 yılı 1. Olağan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesinden Dev Proje

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Gündüzbey Kaptaj Tesisinden Şehir Merkezine kadar olan 45 km’lik ana isale hattının yenilenmesi için gerekli girişimler yapılarak, ana isale hattının DSİ tarafından yapılması için anlaşma sağlandı.

Gürkan, Sahadaki Personellerimizi Vatandaşlarımız da Tebrik Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya karın yağdığı ilk andan itibaren sahada çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ziyaret ederek, personellere çeşitli ikramlarda bulundu.

Ayakkabı Ayakkabıcıdan Alınır Kampanyası Başlatıldı

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Bülent Karakoç, “Ayakkabı ayakkabıcıdan alınır” adlı bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

Dünya Gümrük Günü Sebebiyle Vali Baruş’a Ziyaret

26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları kapsamında; Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir, Şube Müdürleri ve müdürlük personeli Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Arguvan Eski Sağlık Ocağı Yeni İtfaiye Binası Olarak Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık İl Müdürlüğü arasında Arguvan İlçesinde bulunan ancak kullanılmayan Arguvan Toplum Sağlığı Merkezi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına 5 yıllığına devri için protokol imza töreni düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi Ekipleri, Üretici Ve Hayvanlarını Kurtardı

Beydağı’nın eteklerinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan, yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan üretici Hüseyin Kopar ve ailesinin yardımına da Battalgazi Belediyesi ekipleri yetişti. Ahır çatısının çökmesi sonucu 4 hayvanı telef olan üretici Kopar ve hayvanları, ekiplerin yardımıyla kurtarıldı.

Çalık, Milletimize Ucuz Ürün Satılacak Alanları Oluşturuyoruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Milletimize ucuz ürün satılacak alanları oluşturmaya devam edeceğiz.

Ağbaba: Bu Zamlarla Esnafın Ayakta Kalabilmesi Mümkün Değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Kahveciler Odasını ziyaret ederek oda başkanlığına tekrar seçilen Hacı Karanfil ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Başkan Çınar, Hastaları Ve Çalışan Personelini Yalnız Bırakmadı

Başkan Çınar Hasta, Hasta Yakınları, Sağlık Ve Belediye Personellerine Sıcak Çorba İkramında Bulundu.

Çınar, Fedakâr Ve Özverili Bir Ekiple Çalışmanın Gururunu Yaşıyoruz

Başkan Çınar, Temizlik İşler Müdürlüğü Personeline Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

Savaşa Gerek Yok, Gazı Kessinler Üç Günde Teslim Oluruz

Bu Gidişle Çift Haneli Değil, Üç Haneli Enflasyonlar Göreceğiz...

Toplam 18562 haber.