MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Çınar, Çocuklarımızın Mutluluğu Havayı Isıttı

Yeşilyurt Kent Konseyinde Düzenlenen ‘1.Kartopu Ve Kardan Adamlar Şenlikleri’ Renkli Anlara Sahne Oldu

Vali Baruş, Darende’de Yol Temizleme Çalışmalarına Katıldı

Vali Aydın Baruş, ilimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle yolların durumunu kontrol etmek amacıyla Darende’de incelemelerde bulundu.

Gürkan, Tüm Birimlerimizle Sahadayız

Malatya genelinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehir merkezindeki çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Kar Yükünü Taşıyamayan Otoparkın Çatısı Çöktü

Edinilen bilgilere göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı salköprü Mahallesi Boztepe caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otoparkın çatısı yoğun kar nedeniyle çöktü.

Battalgazi Belediyesi Ekipleri, Canlarını Hiçe Sayarak Canlar Kurtardı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yeni doğum yapmış kadın ve bebeğinin yardımına Battalgazi Belediyesi ekipleri yetişti Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla 17 saatlik yoğun bir çalışma sonucunda çiçeği burnunda anne ve bebeği, Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne yetiştirildi.

Başkan Gürkan’dan Oda Başkanlarına Ziyaret

Sayın Cumhurbaşkanımızın Selamlarını Sizlere İletiyorum.

Çınar, Ekiplerimiz Bütün Mahallelerde Kar Mesaisini 7/24 Sürdürüyor

Başkan Çınar, Cadde Ve Sokaklardaki Kar Temizleme Çalışmalarını Yakından Takip Ediyor

Çalık, 2023’e Emin Adımlarla Gideceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz 20 yıldır milletimizle birlikte yol yürüyoruz.

Ağbaba, Esnaf Fatura Yüzünden Dolabın Fişini Çekti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek Malatya ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Tüfenkci'den TKDK'ye Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç'u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Keskin, Marketler Ve KİT’ler Elini Esnaftan Çeksinler

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların satmış olduğu ürünler konusunda marketlere ürün satma sınırlandırılması getirilmesinin şart olduğunu belirtti.

Toplam 18562 haber.