MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Çalık, Yeşilyurt Millet Bahçesinin İhalesi 18 Mart’ta Yapılacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın yeni yeşil alanı olacak Yeşilyurt Millet Bahçesi’nin yapım ihalesinin 18 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ağbaba, Elektrik Zammı ve Esnaf İflaslarını Meclis Araştırsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili  Veli Ağbaba, elektriğe yapılan yüzde 127’lik zam sonrası esnafın iflasa sürüklendiğini belirterek, esnafın sorunlarının araştırılması ve desteklenmesi için Meclis’e araştırma önergesi verdi.

Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’a Yakışan, Güzel Bir Etkinlik Oldu

Yeşilyurt Belediyesinin Düzenlediği ‘Karda Doğa Yürüyüşü’ Etkinliği Yoğun İlgi Gördü.

Murat Tan’ın Öğrencileri 12 Altın 2 Gümüş Madalya Kazandı

26-28 Ocak 2022 tarihlerinde Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleşen Wushu Kung Fu Malatya Bölge Şampiyonasına Murat Tan’ın öğrencileri 12 altın,2 gümüş madalya kazandı.

Başkan Güder Ve Milletvekili Tüfenkci, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hatunsuyu mahallesindeki vatandaşlar ile sıcak çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Altunkaya, Aynı Aşk, İman, Dürüstlük ve Doğrulukla Yolumuza Devam Ediyoruz

BBP Genel Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya, BBP'nin, Türkiye'nin en köklü partilerinden biri olduğunu söyledi.

Başkan Yalçın, 29. Yıl Dönümü İçin Yollara Revan Olduk

Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak, Yıl Dönümü İçin Yollara Revan Olduk29 yıl önce Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde 99 kurucu ile katılan dürüst ve seviyeli davamız için 29. yıl dönümü için yollara revan olduk.

MHP İl Başkanlığı’ndan Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı’na Fidan Desteği

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetimi, Diyarbakır İl Başkanlığı öncülüğünde açılacak olan Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı için 120 adet fidan bağışında bulundu.

Başkan Gürkan’la Birlikte Malatya Vizyonunun Çok Çok Değiştiğini Görüyoruz

Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Başkanı - AK Parti 22-23 ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

İş Gücü Piyasasına Sürdürülebilir Entegrasyonu Operasyonu Konferansı Düzenlendi

Malatya’da Dezavantajlı Kişilerin İş Gücü Piyasasına Sürdürülebilir Entegrasyonu Operasyonu Konferansı Düzenlendi.

Malatya Hekimhan Karadere Barajında Su Tutuldu

DSİ yatırımlarının kaynağını teşkil eden su, yaşamsal öneminin yanında tüm üretim süreçlerinin ana girdilerinden birini oluşturuyor.

Başkan Yıldırım, Hatırına Sahip Çık Malatya!

Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Lisesi’nin yıkım kararına tepki.

Başkan Güder Ve Milletvekili Çalık’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Ümit Emre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bakkal Dükkanı Yanan Esnafa Odadan Yardım

Malatya’da bir süre önce gece bakkal dükkanı yanan esnafa, çocuğunun lösemi hastası olması nedeniyle Malatya Bakkallar Odası tarafından para yardımında bulunuldu.

Toplam 18562 haber.