MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya TSO’nun Üye Sayısı Üç Yılda Yüzde 42 Arttı

Malatya TSO’nun şehirde gündem belirleyen, sorunları gündeme taşıyan ve talep önerileri sunan bir konuma geldiğini ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üç yılda üye sayımızı yüzde 42 arttırdık. Odamızın şuanda üye sayısı 9 bin 465. 2022’de hedefimiz 10 bini geçmek” dedi.

Vali Baruş ve Başkan Gürkan’dan Keskin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ticaret Erbabımızla Birlikte Şehrimizi Aydınlık Yarınlara Ulaştırma Gayretinde Olacağız.

MASKİ Ekiplerinden Kar Temizliğine Tam Destek

Malatya il genelinde kar yağışıyla birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen karla mücadele çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Erzurum’da Fon Kaynakları Seminer Düzenlendi

Erzurum’da Bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğünce ‘’Hibe, Fon Kaynakları’’ Semineri Düzenlendi.

Emlakçılar Odası Başkanlığına Ali Özgül Yeniden Seçildi

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Genel Kurulunda Mevcut Başkan Ali Özgül Güven Tazeledi.

Çalık, Esnafın Otopark Talebi Yerine Getirilecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da Kasap ve Balık Pazarı esnafıyla bir araya geldi. Milletvekili Çalık, esnafla yaptığı toplantıda, otopark sorununun çözüleceğini ifade etti.

Başkan Bükte, İl Başkanlığına Aday

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş’ın mazereti nedeni ile görevinden istifa etmesinin ardından İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Başkan Güder’den Oda Başkanı Toptaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden Malatya Berberler ve Kuaförler Oda Başkanlığına seçilen Ramazan Toptaş ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Alpaslan,  Üç Aylarımız Tüm İslam Alemine Hayırlı Olsun

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Üç Ayların başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çınar, Yeşilyurt’umuzun Gelişen İmajına Büyük Değerler Kazandıracak

Yeşilyurt, 18 Mart’ta İhaleye Çıkacak Olan Yeşilyurt Millet Bahçesiyle Dev Bir Yatırıma Daha Kavuşacak.

Başkan Şinasi Yılmaz, Yeniden Güven Tazeledi

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Kongresinde Şinasi Yılmaz ve ekibi yeniden güven tazeledi.

Sağlık Çalışanlarından Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyareti

Sağlık Çalışanlarımız Toplumun Sağlığı İçin Kendi Hayatlarını Riske Atarak Covidle Mücadele Ediyorlar.

Gürkan, Oda Başkanlarımıza Görevlerinde Başarılar Diliyorum

Dernek ve Oda ziyaretlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kasaplar Odası Başkanı Yusuf Küçer, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Hasan Tunçel, Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Keklik, Zahireciler Odası Başkanı Bülent Artun ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Güder’den Keskin’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’e  aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü  Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulunda güven tazelemesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalık, KOSGEB Malatya’da 13 Bin İşletmeye 497 Milyon Lira Destek Verdi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) tarafından son 19 yılda Malatya'da 13 bin 377 işletmeye 497 milyon lira destek verildiğini açıkladı.

Başkan Güder’den Öğrencilere Altın Öğütler

İl ve İlçe Müftülükleri tarafından 12-14 yaş kız ve erkek öğrenciler için düzenlenen ‘Gençlik Kampı’ etkinliğine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da ilk kez düzenlenen kampa övgüler yağdırarak, “Bu tür organizasyonlar gençlik çalışmalarında önemli bir yere sahiptir. Battalgazi Belediyesi olarak ecdadımıza layık bir gençlik için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Toplam 18562 haber.