MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan’dan Yeşilyurt Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Gürkan, Katılımcı Belediyecilik İlkesi Doğrultusunda Güzel Bir İstişare Toplantısı Yaptık.

Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Gönüllüleri, Dijital Gösterim Merkezini İnceledi 

Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Gönüllüleri, Türkiye’nin milli tarihi, kültürü, bilimsel ve teknolojik zenginliklerinin gösterildiği Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezinde ki faaliyetleri incelediler.

Türk Ocakları Yönetiminden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Bilardo İl Seçmesi Nefesleri Kesti

Türkiye Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan İzmir 3 Bant Bilardo İl seçmesi 28.1.2022tarihinde başlayıp 06.2.2022 Bornova Stadium Bilardo Salonu ve İzmir Atatürk Stadyum Bilardo Tesislerinde muhteşem final müsabakası ile sona erdi.

Başkan Sadıkoğlu, TOBB’un 70. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Çatı kuruluşumuz TOBB’un ve Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde güçlü Malatya, güçlü Türkiye ve güçlü ekonomi için çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam ediyoruz” dedi.

AKÇADAĞDER Yönetiminden Emlakçılar Odasına Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar geçtiğimiz hafta olağan kongrede güven tazeleyen Malatya Emlakçılar Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak' Emlak Sektörü önemli, bir Pazar' dedi.

Keskin, İşyeri Elektrik Faturası Aylık İşyeri Kira Bedelini Geçti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “İşyeri Elektrik Fatura bedelleri aylık işyeri kira bedelini geçti. Esnafımızın bu yükü kaldırması mümkün değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızdan piyasadaki ateşe acil müdahale etmesini talep ediyoruz” dedi.

Başkan Güder, Kentin Tüm Dinamikleriyle İlçemizi Geleceğe Hazırlıyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, olağan genel kurulları tamamlanan oda başkanları ve yönetim kurullarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyarette konuşan oda başkanları Başkan Güder’in Battalgazi’nin modern bir ilçe kimliğine ulaşması ve gelişiminde de ciddi katkılar sunduğunu söyledi.

Çalık, Hanımınçiftliği Köprüsünün Yapımı Tamamlandı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Battalgazi ilçesine Karayollarınca yapılan Hanımınçiftliği Köprüsü ve bağlantı yollarının yapımının tamamlanarak hizmete girdiğini bildirdi.

Robotik Kodlama Eğitimi Alan Gençler, Geleceğin Teknolojisini Öğreniyor

Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezinde açılan Robotik Kodlama Temel Seviye Eğitim Programlarına katılan 7 ile 14 yaş aralığındaki öğrenciler, Yeşilyurt Belediyesinin sunduğu imkanlarla geleceğin teknolojisini en ince ayrıntısına kadar öğrendiklerini ve kendilerini geliştirme fırsatı yakaladıklarını söylediler.

Yeşilyurt Belediyesi Ahmet Çalık Anısına Pes Turnuvası Düzenlendi

Yeşilyurt Belediyesi Ve Yeşilyurt Kent Konseyi, Hayatını Kaybeden Futbolcu Ahmet Çalık Anısına Pes Turnuvası Düzenledi.

Sumudica, Para Yoksa Gider Bir Alt Lig'de Oynarsınız

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica, Parasız futbol mümkün değil. Eğer paranız yoksa futbol da yoktur. Malatya Olarak Şehir olarak takıma sahip çıkmazsanız bir alt ligde gider top oynarsınız dedi.

Adil Gevrek, Bu Takıma Siyasiler, Milletvekilleri Engel Oldu

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Bu şehirde siyaset yapıyorsanız bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundasınız. İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz diyerek siyasilere tepki gösterdi.

Mesleki Eğitim Dosyası Bakan Özer’e Sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri” dosyası Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’ sunuldu.

Şevket Keskin’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Selahattin Başkanın Yaptığı Hizmetleri Esnaf Ve Vatandaşlar Anlatıp Teşekkür Ediyorlar.

Başkan Maskar, Akçadağlılar Artık Yok Sayılmak İstemiyor

Akçadağlılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Akçadağ sakinleri yapılacak olan ilk yerel seçimlerde Büyükşehir ve Merkez iki ilçe Battalgazi ve Yeşilyurt’ta Akçadağlı belediye başkanı görmek istiyor.

Toplam 18562 haber.